Neler Yeni

Xiaomi miui 13 güncelleme sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Bünyamin Akbal
Telefonum Xiaomi note 10 pro. Miui 13 güncellemesi geldi fakat inmiyor. Aşırı bir yavaşlık var. İnternetim de hızlı ondan bir sıkıntım yok. Bazen bir bakıyorum indiriliyor kısım bilgi topluyor yazısına dönüyor 1 haftaya yakındır böyle sebebi nedir bilen var mı?
Screenshot_2022-03-28-11-28-22-911_com.android.updater.jpg

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Telefonum Xiaomi note 10 pro. Miui 13 güncellemesi geldi fakat inmiyor. Aşırı bir yavaşlık var. İnternetim de hızlı ondan bir sıkıntım yok. Bazen bir bakıyorum indiriliyor kısım bilgi topluyor yazısına dönüyor 1 haftaya yakındır böyle sebebi nedir bilen var mı? Alıntıyı görüntüle
Telefonu yeniden başlattın mı?

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
Ben indirme durduğu zaman aşşağıdaki indir butonuna inene kadar basıyordum. Yani nezaman durar ise ozaman basıyordum. Şimdi Note 7'ye custom rom kurdum uğraşmıyorum böyle şeylerle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Bünyamin Akbal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben indirme durduğu zaman aşşağıdaki indir butonuna inene kadar basıyordum. Yani nezaman durar ise ozaman basıyordum. Şimdi Note 7'ye custom rom kurdum uğraşmıyorum böyle şeylerle.
Custom romlarla da uğraşmak istemiyorum işte bende

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Geçmemeni tavsiye ederim mi 11 ultra kullanıcısıyım pişman oldum geçtiğime.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
Öve öve bitiremedikleri Miui13 neden sorun yapıyor acaba. pil , arkaplan app yönetimi , ve extra performans gibi şeylerin daha iyi olacağını söylediler. Kendi telefonuma bile gelmeyecek olan miui 13 'ü kurdum. Gayet akıcı ve pil dostu çalışıyordu. Problem varmıydı pek gözlemleyemedim ama birşeyin üzerinden zaman geçmeden sakın kurmayın. bekleyin. Sonunuz windows 11 gibi olmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Bünyamin Akbal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmemeni tavsiye ederim mi 11 ultra kullanıcısıyım pişman oldum geçtiğime.
Çok pişman olan var evet ben de zaten indiğinde hemen yüklemeyi planlamıyorum zaten. Fakat böyle bir sorun neden var onu merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öve öve bitiremedikleri Miui13 neden sorun yapıyor acaba. pil , arkaplan app yönetimi , ve extra performans gibi şeylerin daha iyi olacağını söylediler. Kendi telefonuma bile gelmeyecek olan miui 13 'ü kurdum. Gayet akıcı ve pil dostu çalışıyordu. Problem varmıydı pek gözlemleyemedim ama birşeyin üzerinden zaman geçmeden sakın kurmayın. bekleyin. Sonunuz windows 11 gibi olmasın.
Bekleyecez bakalım yine böyle devam ederse bakarız herhalde bir çaresine ya da öyle kalır

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
Çok pişman olan var evet ben de zaten indiğinde hemen yüklemeyi planlamıyorum zaten. Fakat böyle bir sorun neden var onu merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekleyecez bakalım yine böyle devam ederse bakarız herhalde bir çaresine ya da öyle kalır
Şuan cihazın ile ilgili her şey stabil çalışıyor ise dokunmamanı öneririm.Update'den sonra Cihazının işlemcisi güçlü ise ilk birkaç saat ısınma veya uygulamaların bi tık yavaş açılması gibi şeyler gözlemleyebilirsin. Ama işlemcisi güçsüz olanlar için (1 ay'a kadar yavaşlık) gibi ve aşşırı derecede pilin bitmesi gibi şeyler gözlemlenebiliyor.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Sorunla alakalı bır fıkrım yok benımkı oto inmiş. Ama berbat durumda şu anda.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şuan çıkan sürümlerden 13.0.1 13.0.2 problemli sanırım 13.0.3 hakkında şikayet duymadım.

Top Bottom