Neler Yeni

Yardım Xiaomi Poco x3 Güncelleme

Tomhardyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sezai
Merhabalar Telefonu alırken telefonda MIUI 12 güncellemesi vardı. MIUI 13 Güncellemesi geldi sonra sorunsuz yaptım imei falan gitmedi şimdi mıuı 14 guncellemesi geldi yaparsam bir şey olur mu öncekinde bir şey olmadı çünkü. Yapıyım mı Yapmıyım mı size danışayım dedim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben de poco x3 pro 256lık kullanıyom bana daha güncelleme gelmedi kaçak kayıtlı ımeil aldıgımda miui 13 14 daha gelmedi bana ve günceşşeme ayarlarıda açık erken gelmesi için

zodi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nihat KARAKUŞ
ben de poco x3 pro 256lık kullanıyom bana daha güncelleme gelmedi kaçak kayıtlı ımeil aldıgımda miui 13 14 daha gelmedi bana ve günceşşeme ayarlarıda açık erken gelmesi için
bana geldi 13 yaptım bişey olmadı 14'ü bu gece otomatik indirmiş yaparsam imei gitmesinden cekiniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle bi liste buldum birkaç liste daha gördüm daha önceden poco serisini hiç görmedim. sorun olmaz bence.
Telefon kaçak imei burda çakılmış o yüzden yaparsam gider mi diye bi tereddüt var içimde 12.5'dan 13'e geçtim 14'e geçersem imei gidermi diye tereddütde kaldım

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Bende x3 pro kullanıyorum bana gelmedi daha TR garantili faturalı gelince direk yapicam bence yapmalısın

Sallıyor bunlar knka neye göre olmaz demişler daha yeni çıktı test bile edilmedi cihazlarda kararlı sürüm bence yapsın
dediğin doğru olabilir ama öyleyse niye böyle sallasınlarki ? ve bencede yapsın bir şey olmaz.

EmreUzn3

80+ Bronze
Yurtiçi modellerde asla imei uçmaz durduk yere

Aşağı yukarı geleli de 1 ayı geçmiş yani yeni geliyor olması da enteresan
Zaten Yurtiçi Uçmaz ki Tr Kayıtlı Onaylanmış Oluyor benim dediğim Yurtdışı kaçak getirilip İmeı Atılan Cihazlarda

PffPanda

80+ Bronze
Zaten Yurtiçi Uçmaz ki Tr Kayıtlı Onaylanmış Oluyor benim dediğim Yurtdışı kaçak getirilip İmeı Atılan Cihazlarda
Siz neden peki uçuyor dediniz anlayamadım . Yurtdışı için dediysenizde uçmuyor sadece ayarlardan sıfırlama için geçerli twrp yada ofox için aynı işlem geçerli değil onun dışında kullanmadığım için bilmiyorum

zodi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nihat KARAKUŞ

zodi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nihat KARAKUŞ
Telefoncu imei gider dedi o yüzden Danışayım dedim açıklamaya çalıştım adama çok dinlemedi teşekkürler

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,491
İsim
Oğuz
İmei gitmez ama telefon boot sekmesinde kalabilir, onu da PC'den modem dosyası yükleyerek çözebilirsin.

Top Bottom