Neler Yeni

Xiaomi Redmi Almanızı önermem.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Redmi 9 Serisi herhangi bir model almanızı önermem arkadaşlar Xiaomi markasından telefon alınır ama Redmi serisi telefon alınmaz ( bence )Ben 1 ( 3 hafta ) ay önce Orjinal Türkiye garantili Redmi Note 9s telefon aldım hiç bir düşürme veya herhangi bir darbe su kaçması sorunu olmadığı halde telefon üzerinden arama yaparken konuşma sırasında sesim karşıya gitmiyor onun sesi de bana gelmiyor ayarlardan baktım fakat çözümü yok servise götürdüm orjinal mi bayisine orda bana bu modelde kronik sorun olduğunu söylediler telefonu servise göndermemi ve 30 iş günü beklememi istediler Kuzenim ve akrabalarımda da bu model telefon vardı onda da bu sorun çıktı ve ( eğer dediklerime inanmayan varsa halen video olarak atabilirim ) bu sorun sadece benim başıma gelmemiş internette aratırsanız benim gibi binlerce kişiyi görebilirsiniz olan şu iade etmiyorlar kusurlu olduğu halde

Edit bu telefonda kameraya toz kaçma sorunu da var bende daha çıkmadı ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kötü yazdım anlamayan varsa affola.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Umut Bozkurt
Redmi 9 Serisi herhangi bir model almayın arkadaşlar Xiaomi markasından telefon alınır ama Redmi serisi telefon alınmaz Ben 1 ( 3 hafta ) ay önce Orjinal Türkiye garantili Redmi Note 9s telefon aldım hiç bir düşürme veya herhangi bir darbe su kaçması sorunu olmadığı halde telefon üzerinden arama yaparken konuşma sırasında sesim karşıya gitmiyor onun sesi de bana gelmiyor ayarlardan baktım fakat çözümü yok servise götürdüm orjinal mi bayisine orda bana bu modelde kronik sorun olduğunu söylediler telefonu servise göndermemi ve 30 iş günü beklememi istediler Kuzenim ve akrabalarımda da bu model telefon vardı onda da bu sorun çıktı ve ( eğer dediklerime inanmayan varsa halen video olarak atabilirim ) bu sorun sadece benim başıma gelmemiş internette aratırsanız benim gibi binlerce kişiyi görebilirsiniz olan şu iade etmiyorlar kusurlu olduğu halde

Edit bu telefonda kameraya toz kaçma sorunu da var bende daha çıkmadı ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kötü yazdım anlamayan varsa affola.
Abim ilk çıktığından beri kullanıyor böyle bi sorunu yok? Bende Redmi Note 8 kullanıyorum bir sorun yok. İnsanları yanıltmayın lütfen.

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Size gelen ürün sorunlu çıkmış olabilir, sizinki sorunlu diye hepsi sorunlu olmuyor ki 9 serisi daha çok önerilen telefon

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Redmi Note 9 kullanıyorum bir sorunum yok. Siz sorun yaşadığınız için tüm ürünleri kötülemek ne kadar mantıklı acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Umut Bozkurt
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,008
Üyeler
161,376