Neler Yeni

Xiaomi Redmi Almanızı önermem.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Redmi 9 Serisi herhangi bir model almanızı önermem arkadaşlar Xiaomi markasından telefon alınır ama Redmi serisi telefon alınmaz ( bence )Ben 1 ( 3 hafta ) ay önce Orjinal Türkiye garantili Redmi Note 9s telefon aldım hiç bir düşürme veya herhangi bir darbe su kaçması sorunu olmadığı halde telefon üzerinden arama yaparken konuşma sırasında sesim karşıya gitmiyor onun sesi de bana gelmiyor ayarlardan baktım fakat çözümü yok servise götürdüm orjinal mi bayisine orda bana bu modelde kronik sorun olduğunu söylediler telefonu servise göndermemi ve 30 iş günü beklememi istediler Kuzenim ve akrabalarımda da bu model telefon vardı onda da bu sorun çıktı ve ( eğer dediklerime inanmayan varsa halen video olarak atabilirim ) bu sorun sadece benim başıma gelmemiş internette aratırsanız benim gibi binlerce kişiyi görebilirsiniz olan şu iade etmiyorlar kusurlu olduğu halde

Edit bu telefonda kameraya toz kaçma sorunu da var bende daha çıkmadı ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kötü yazdım anlamayan varsa affola.

Son düzenleme:

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Ben aldım, 1 yıla yakındır kullanıyorum ve şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Bence sırf kendiniz sorun yaşadınız diye "... ürün almayın" demekten vazgeçin. Sizin memnun kalmadığınız, sorun yaşadığınız ürünleri sorun yaşamayıp, gayet memnun bir şekilde kullanan kişiler de var.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ben aldım, 1 yıla yakındır kullanıyorum ve şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Bence sırf kendiniz sorun yaşadınız diye "... ürün almayın" demekten vazgeçin. Sizin memnun kalmadığınız, sorun yaşadığınız ürünleri sorun yaşamayıp, gayet memnun bir şekilde kullanan kişiler de var.
Aynı fikirdeyim ama servis kronik diyorsa bir bildikleri vardır diye diyorum.
Yada başlarından attılar onu bilmem.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
9s ilk hafta aldığımda bendede ahize sorunu vardı fabrika ayarlarına dönünce düzeldi , şuan gayet iyi çalışıyor telefonum
Bende denerim birazdan olmaz ise iade etmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kronik sorunlu olduğunu söylemek istedim ve evet başlığı yanlış girdim haklısınız.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Aynı fikirdeyim ama servis kronik diyorsa bir bildikleri vardır diye diyorum.
Yada başlarından attılar onu bilmem.
Redmi serisi almayın demiş direkt, Note 9 almayın dese anlarım yine. Bir serinin bir ürününde sorun çıktı diye o seriyi almamak saçmalık. VS serisinin 2012 yılında üretilen PSU'ları da kötüydü, VS serisini almayalım o zaman.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ve asıl kötü olan yanı firma kabul etmiyor hatasını.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Note 8 çıktığından beri kullanıyorum 1.5 yıl oldu pek bir sıkıntım yok. Benim sadece kendime göre bazı ihtiyaçlarımı gideremiyor onun dışında iyi telefon. 1500TL'ye almıştım zamanında.

Redmi telefonları bir kısım seviyor, bir kısım nefret ediyor. Değişik bir seri redmi.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Note 8 çıktığından beri kullanıyorum 1.5 yıl oldu pek bir sıkıntım yok. Benim sadece kendime göre bazı ihtiyaçlarımı gideremiyor onun dışında iyi telefon. 1500TL'ye almıştım zamanında.

Redmi telefonları bir kısım seviyor, bir kısım nefret ediyor. Değişik bir seri redmi.
Bende çok severek kullanıyordum kronik sorunu olması ve bunu firmanın kabul etmemesi beni firmadan soğuttu.

Top Bottom