Neler Yeni

Xiaomi Redmi Almanızı önermem.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Redmi 9 Serisi herhangi bir model almanızı önermem arkadaşlar Xiaomi markasından telefon alınır ama Redmi serisi telefon alınmaz ( bence )Ben 1 ( 3 hafta ) ay önce Orjinal Türkiye garantili Redmi Note 9s telefon aldım hiç bir düşürme veya herhangi bir darbe su kaçması sorunu olmadığı halde telefon üzerinden arama yaparken konuşma sırasında sesim karşıya gitmiyor onun sesi de bana gelmiyor ayarlardan baktım fakat çözümü yok servise götürdüm orjinal mi bayisine orda bana bu modelde kronik sorun olduğunu söylediler telefonu servise göndermemi ve 30 iş günü beklememi istediler Kuzenim ve akrabalarımda da bu model telefon vardı onda da bu sorun çıktı ve ( eğer dediklerime inanmayan varsa halen video olarak atabilirim ) bu sorun sadece benim başıma gelmemiş internette aratırsanız benim gibi binlerce kişiyi görebilirsiniz olan şu iade etmiyorlar kusurlu olduğu halde

Edit bu telefonda kameraya toz kaçma sorunu da var bende daha çıkmadı ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kötü yazdım anlamayan varsa affola.

Son düzenleme:

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Redmi serisi almayın demiş direkt, Note 9 almayın dese anlarım yine. Bir serinin bir ürününde sorun çıktı diye o seriyi almamak saçmalık. VS serisinin 2012 yılında üretilen PSU'ları da kötüydü, VS serisini almayalım o zaman.
Başlık yanlış konu içinde de yanlışlıklar var.
Galiba sorunlu bir seri çıktı hatalı ve aynı yerden fln aldıkları için sorunlu ürünler gelmiş olabilir gibi bir düşüncem var.
Bütünlemeye gerek yok zaten yaptığı hatalardan en büyüğü bu.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Redmi 9 Serisi herhangi bir model almayın arkadaşlar Xiaomi markasından telefon alınır ama Redmi serisi telefon alınmaz Ben 1 ( 3 hafta ) ay önce Orjinal Türkiye garantili Redmi Note 9s telefon aldım hiç bir düşürme veya herhangi bir darbe su kaçması sorunu olmadığı halde telefon üzerinden arama yaparken konuşma sırasında sesim karşıya gitmiyor onun sesi de bana gelmiyor ayarlardan baktım fakat çözümü yok servise götürdüm orjinal mi bayisine orda bana bu modelde kronik sorun olduğunu söylediler telefonu servise göndermemi ve 30 iş günü beklememi istediler Kuzenim ve akrabalarımda da bu model telefon vardı onda da bu sorun çıktı ve ( eğer dediklerime inanmayan varsa halen video olarak atabilirim ) bu sorun sadece benim başıma gelmemiş internette aratırsanız benim gibi binlerce kişiyi görebilirsiniz olan şu iade etmiyorlar kusurlu olduğu halde

Arkadaşım redmi note 9s aldı geçen sene bir sorun yok ?

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
Redmi 9 Serisi herhangi bir model almayın arkadaşlar Xiaomi markasından telefon alınır ama Redmi serisi telefon alınmaz Ben 1 ( 3 hafta ) ay önce Orjinal Türkiye garantili Redmi Note 9s telefon aldım hiç bir düşürme veya herhangi bir darbe su kaçması sorunu olmadığı halde telefon üzerinden arama yaparken konuşma sırasında sesim karşıya gitmiyor onun sesi de bana gelmiyor ayarlardan baktım fakat çözümü yok servise götürdüm orjinal mi bayisine orda bana bu modelde kronik sorun olduğunu söylediler telefonu servise göndermemi ve 30 iş günü beklememi istediler Kuzenim ve akrabalarımda da bu model telefon vardı onda da bu sorun çıktı ve ( eğer dediklerime inanmayan varsa halen video olarak atabilirim ) bu sorun sadece benim başıma gelmemiş internette aratırsanız benim gibi binlerce kişiyi görebilirsiniz olan şu iade etmiyorlar kusurlu olduğu halde

Yıllardır Xiaomi nin Redmi modelini kullanırım ve çevremdeki bir çok insanda Redmi modelini kullanıyor. Cihazın sorunlu diye tüm modeller için sorunludur ibaresini yapıştırmak etik değil. İnsanları bu konuda yanlış yönlendirmede bulunmayın.

Redmi Note 4 - Redmi Note 5 - Redmi Note 7 - Redmi Note 8 kendim bu cihazların hepsini kullandım en ufak sorun yaşamadım.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yıllardır Xiaomi nin Redmi modelini kullanırım ve çevremdeki bir çok insanda Redmi modelini kullanıyor. Cihazın sorunlu diye tüm modeller için sorunludur ibaresini yapıştırmak etik değil. İnsanları bu konuda yanlış yönlendirmede bulunmayın.

Redmi Note 4 - Redmi Note 5 - Redmi Note 7 - Redmi Note 8 kendim bu cihazların hepsini kullandım en ufak sorun yaşamadım.
Haklısınız ben düzelttim yazıyı asıl anlatmak istediğim firmanın ilgisizliği ve kronik sorunlarının olması.

Arkadaşım redmi note 9s aldı geçen sene bir sorun yok ?
Genelde kronik sorun oluyor almamalarını öneririm ve marka da ilgisiz. ( yazımı düzelttim )

Bir kişi yaşadığı için herkes yaşamaz.
Redmiden note7,note 8pro ve note9 kullandım hepsi sorunsuz
Yazıyı düzenledim lütfen bir daha böyle yazmayın.

Techno08

80+ Gold
2,5 yıldır Redmi 5 plus kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Şu anda param var değiştirebilirim ama xbox series x alacağım için değiştiremiyorum.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
2,5 yıldır Redmi 5 plus kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Şu anda param var değiştirebilirim ama xbox series x alacağım için değiştiremiyorum.
Bende şuan memnun değilim alacak var ise redmi serisi yerine parası varsa mi almasını öneririm çünkü Xiaomi redmi serisini resmen dışlıyor.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
e o zaman xiaomi fclub üyeleri sana bir saldırsın da xiaomi önermemeyi gör!(!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Bendede aynı sorun var, ayrıca red mi lerdemi oluyor sadece bilmiyorum ama genellikle chrome bazen başka uygulamaları açtığımda bugta kalıyor telefon ne açılıyor nede kapatabiliyorum sonra telefonu kapatıp açınca düzeliyor

Techno08

80+ Gold
Bende şuan memnun değilim alacak var ise redmi serisi yerine parası varsa mi almasını öneririm çünkü Xiaomi redmi serisini resmen dışlıyor.

Ben Samsung m51 ya da poco x3 pro düşünüyorum. Mi note 10 lite de olabilir belki. 2 sene içinde değiştiririm.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
e o zaman xiaomi fclub üyeleri sana bir saldırsın da xiaomi önermemeyi gör!(!)
Xiaomi güzel marka ama redmi bence çok kötü malzeme kalitesi de vasat

Yanlış bilgilendirme yapmayın size sıkıntılı ürün gelmiş olabilir ben 9 pro kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok.
Yanlış bilgilendirme ? ben sadece kronik sorun ile karşılaşma oranınızın yüksek olduğunu ve marka nın ilgilenmediğini söyledim haksız mıyım.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Top Bottom