❌İndirim Bitti! Xiaomi Redmi Buds 4 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 399₺

S4N0

80+
Reaksiyon skoru
52
SATICI N11 SEÇİN.

bitti

Redmi, QCY fiyat performansı harika kulaklıklar. Alakasız ama günlük hayatta qcy-t13 app kullanıyorum. Airpods'a yakın ses ve mikrofon kalitesi, hiç aratmıyor. Airpods 2.nesil kaybettiğim için yatırıp bir şey yapsalar pahalı kulaklık almam 🤣🤣

1763387253495.webp

Son düzenleme:
Beyaz olmasaydı kapacaktım 1 adet ama maalesef mavi ve siyah rengini satmıyor

Tükenmiş :(

Yaklaşık 2.5 yıl önce aldım ve tavsiye etmiyorum parasına bakacaksanız alın dursun diyebilirim (aktif olarak beats solo buds kullanıyorum) ama ne kaliteli ses var ne anc transparan mod düzgün çalışıyor sağlam şekilde yaklaşık 2 ay kullanabildim (kötü bir kullanıcı değilim) ardından idare ettim bir şekilde ve garantiye yolladım yazın başında ve amacım ek ücret ödeyip yenisine geçmek gibiydi fakat 3-3.5 ay uğraştım şikayetler vs. En sonunda para iadesi aldım ve kurtuldum (şikayetler çok işe yaramadı bazı eski iş ilanlarından satıcının numarasını bulup arayıp iadeyi alabildim)

hala var, sepette düşüyor fiyat. satıcının n11 olmasına dikkat et

1763442440593.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 2.5 yıl önce aldım ve tavsiye etmiyorum parasına bakacaksanız alın dursun diyebilirim (aktif olarak beats solo buds kullanıyorum) ama ne kaliteli ses var ne anc transparan mod düzgün çalışıyor sağlam şekilde yaklaşık 2 ay kullanabildim (kötü bir kullanıcı değilim) ardından idare ettim bir şekilde ve garantiye yolladım yazın başında ve amacım ek ücret ödeyip yenisine geçmek gibiydi fakat 3-3.5 ay uğraştım şikayetler vs. En sonunda para iadesi aldım ve kurtuldum (şikayetler çok işe yaramadı bazı eski iş ilanlarından satıcının numarasını bulup arayıp iadeyi alabildim)
10 dolardan daha ucuza geliyor, beats ile kıyaslanamaz zaten. Fiyat Performans olarak iyi dedim, 400 liraya iki lahmacun zor yiyorsun artık.

bitti arkadaşlar

1763458188255.webp

hala var, sepette düşüyor fiyat. satıcının n11 olmasına dikkat et

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 dolardan daha ucuza geliyor, beats ile kıyaslanamaz zaten. Fiyat Performans olarak iyi dedim, 400 liraya iki lahmacun zor yiyorsun artık.
Evet zaten bende böyle düşünüyorum 2. Kulaklık olarak video vs. İzlerken kullanılabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,527
Üyeler
185,119
Son üye
Mistikeno