Şu ana kadar olumsuz bir yorum görmedim Note 10 serisi için. Bence alınabilir.Sizce redmi note 10 pro alsam işimi görürmü? çok fazla bir şey yüklemicem çoğunlukla video izleme ve fotoğraf çekme gibi şeyler yapıcam. (128 gb, 8gb ram li versiyon)
Şuan o telefona sahibim tek anlamıyla efsaneSizce redmi note 10 pro alsam işimi görürmü? çok fazla bir şey yüklemicem çoğunlukla video izleme ve fotoğraf çekme gibi şeyler yapıcam. (128 gb, 8gb ram li versiyon)
Hala memnun musun yazılımda sorun var diyorlar ?Şuan o telefona sahibim tek anlamıyla efsane
yazılımı problemli idi fakat düzeltildi fakat o paraya daha ıyı telefonlar alınabılırHala memnun musun yazılımda sorun var diyorlar ?
Merhaba hocam, Note 10 pro yerine hangi telefonu önerirsiniz ?yazılımı problemli idi fakat düzeltildi fakat o paraya daha ıyı telefonlar alınabılır
samsung galaxy s20fe çok daha iyi benceMerhaba hocam, Note 10 pro yerine hangi telefonu önerirsiniz ?
O biraz bütçemi aşıyor hocam. 6000TL civarında telefon arıyorumsamsung galaxy s20fe çok daha iyi bence
Kamera konusunda bütçede sanırım en iyi kameraKullanıyorum ama fiyatı baya uçmuş belki daha iyi alternatifleri vardır şu son MIUI 12.5.10 güncellemesine pek ısınamadım nedense oyunlarda performans düşüklüğü yarattı sanki .onun haricinde telefon kaliteli ve 120 hz farki bariz bir şekilde kendini belli ediyor . Tüm Xiaomi modellerinde olduğu gibi kronik sensör sorunu var bu bir yazılımsal sorun bildiğim kadarıyla umarım MIUI 13 de çözmuslerdir .
o zaman bence samsung galaxy m52 al 5000tl civarı daha iyi telefonO biraz bütçemi aşıyor hocam. 6000TL civarında telefon arıyorum
performans düşüklülüğün sebebi 732g işlemci kullanması...Kullanıyorum ama fiyatı baya uçmuş belki daha iyi alternatifleri vardır şu son MIUI 12.5.10 güncellemesine pek ısınamadım nedense oyunlarda performans düşüklüğü yarattı sanki .onun haricinde telefon kaliteli ve 120 hz farki bariz bir şekilde kendini belli ediyor . Tüm Xiaomi modellerinde olduğu gibi kronik sensör sorunu var bu bir yazılımsal sorun bildiğim kadarıyla umarım MIUI 13 de çözmuslerdir .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kamera konusunda bütçede sanırım en iyi kamera
Yok onla alakalı değil de bu gamecontrol mudur nedir bir şeyleri var onu guncellediler performans moduna almama rağmen takılmalar seziyorum önceden yoktu işlemci günümüz oyunlarinda mutsuz etmezo zaman bence samsung galaxy m52 al 5000tl civarı daha iyi telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:
performans düşüklülüğün sebebi 732g işlemci kullanması...