Neler Yeni

Xiaomi Redmi Note 11 Pro cihaza güncelleme sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran Işık
Öncelikle herkese selamın aleyküm ben bundan 1 ay önce Xiaomi Redmi Note 10 kullanıyordum o cihazımda IMEI atılmıştı ve rahatlıkla güncelleme vs yapıyordum ve sorun olmuyordu şimdi ise Xiaomi Redmi Note 11 pro cihaza geçiş yaptım bu cihazda IMEI atıldı ve güncelleme yaptıktan sonra IMEI gitti birdaha IMEI atıldı şuan aktif kullanıyorum MIUI 14 çıkmasına rağmen MIUI 13.0.11 sürümünde kaldım eğer güncelleme yaparsam IMEI tekrar gider mi ve bunu yapmanın başka yolu var mı? Şimdiden yardımınız için teşekkürler

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Furkan Görür
Evet gider. Güncellemeyi twrp üzerinden yapmanız lazım.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Furkan Görür

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
bendede xioami redmi note 9 pro var yd bayadır güncelleme yapmıyorum miui sürüm 12.0.3 bayağı geride kalmışım güncelleyebilmem için yeni imei mi attırmam gerekiyo?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran Işık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede xioami redmi note 9 pro var yd bayadır güncelleme yapmıyorum miui sürüm 12.0.3 bayağı geride kalmışım güncelleyebilmem için yeni imei mi attırmam gerekiyo?
Hocam o cihazlarda qualcom işlemci var onlarda sorun olmuyor bu yeni nesillerde mediatek işlemci olduğu için sorun ama yine de Garanti veremem risk almış olursunuz

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
Hocam o cihazlarda qualcom işlemci var onlarda sorun olmuyor bu yeni nesillerde mediatek işlemci olduğu için sorun ama yine de Garanti veremem risk almış olursunuz
şuanda güncelleme bulmuyor bi telefoncuya gidip güncelletireyim bari

Öncelikle herkese selamın aleyküm ben bundan 1 ay önce Xiaomi Redmi Note 10 kullanıyordum o cihazımda IMEI atılmıştı ve rahatlıkla güncelleme vs yapıyordum ve sorun olmuyordu şimdi ise Xiaomi Redmi Note 11 pro cihaza geçiş yaptım bu cihazda IMEI atıldı ve güncelleme yaptıktan sonra IMEI gitti birdaha IMEI atıldı şuan aktif kullanıyorum MIUI 14 çıkmasına rağmen MIUI 13.0.11 sürümünde kaldım eğer güncelleme yaparsam IMEI tekrar gider mi ve bunu yapmanın başka yolu var mı? Şimdiden yardımınız için teşekkürler
selam
Resmi Güncellemelerde Bir şey Olmaz..Ama sürüm düşüme İşlemlerinde Sadece NV Hatası alırsın Telefonun açılmaz recovery Döngüsünde kalır hiç bir Ücretsiz yöntem ile düzeltilemez Onuda ücretli tools İle Düzeltirsiniz. Ama ben ücretsiz kendim İMEİ atarım diyorsanız Telefonu servise götürecek Ve Direnç Söküm değişim işlemi yapılacak ve Modem META ile sınırsız İMEİ anında kayıt Yapacaksınız.. Böylece ben size Telefoncuların Sır gibi Gizlediklerini açıklamış oluyorum:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

selam
Malessef Yeni kayıtlı Olan İMEİ Atılacak Ve MİUİ 14 yüklenecek Buda ücretlidir.

Son düzenleme:
Top Bottom