Arızalı diye yorumladım ısınıp şarj olmaması kısa devre yada batarya arızası olabilir . Güvenilir bir telefoncuya başvurmanızı öneririm .Merhabalar benim redmi note 11 pro cep telefonum vardı ve ben onu düşürdüm dusurdukten sonra şarja takıyorum ama gösterge %15 de takılı kalıyor ve ısınıyor bunun hızlı bir çözümü var mı? (Düzenleme başlığı yanlış yazmışım)
Hocam batarya yerinden çıkmış olabilir mi ben biraz batarya ile anakart kısmına biraz bastırarak ovdugumda kapatıp açtığımda önce 92 oldu hızlı düşmeye başlayınca tekrar kapattım açtım sonra -107 gösterdi.Arızalı diye yorumladım ısınıp şarj olmaması kısa devre yada batarya arızası olabilir . Güvenilir bir telefoncuya başvurmanızı öneririm .
Soketinde temas iletişim sorunu olmuş olabilir acemiysen çok uğraşmanı önermem . Elin yatkinsa batarya sokeyini ayırıp oksit versa alkol tiner ile temizlemeni öneririm .Hocam batarya yerinden çıkmış olabilir mi ben biraz batarya ile anakart kısmına biraz bastırarak ovdugumda kapatıp açtığımda önce 92 oldu hızlı düşmeye başlayınca tekrar kapattım açtım sonra -107 gösterdi.
Ben galiba yapamam hocam bir tamirciye götüreyim çok teşekkür ettimSoketinde temas iletişim sorunu olmuş olabilir acemiysen çok uğraşmanı önermem . Elin yatkinsa batarya sokeyini ayırıp oksit versa alkol tiner ile temizlemeni öneririm .