Çözüldü✓ Redmi note 11 pro reklam virüsü

Reaksiyon skoru
2
Redmi note 11 cihazda sürekli bir şekilde binance reklamı çıkıyor ve binance yükleniyor reklam izinlerini yetkilerden kaldırdım fakat durum hala devam ediyor. Sıfırlamaktan başka çözüm varmıdır

Düşündüm araştırdımda bende bulamadım şimdi fotoğrafları yedeklemenin bir yolunu bulmaya çalışıyorum normal direk hdd e yedeklersem virüs hdd ye geçermi acaba
yedekleme virüs yedeklerden geri gelebilir 0 dan kurulum yap eskiden yedek aldıysan o yedeğe geç

Buluta yedeklesem google a vs
iphone 11 ime kardesim eskiden virüs bulastırdıydı yedekliyip fabrika ayarına döndürdüm gitmedi o yedekli eski yedekle fabrika ayarlarına döndürünce gitti şimdi yedek al yeni yedekle dene olmazsa yeniden eski yada direlkt 0 dan kur

Redmi note 11 cihazda sürekli bir şekilde binance reklamı çıkıyor ve binance yükleniyor reklam izinlerini yetkilerden kaldırdım fakat durum hala devam ediyor. Sıfırlamaktan başka çözüm varmıdır
Benim redmi note 10s de çıkmıyor hiç siz uygulama kurduysaniz veya hile yüklediyseniz bilmiyorum

iphone 11 ime kardesim eskiden virüs bulastırdıydı yedekliyip fabrika ayarına döndürdüm gitmedi o yedekli eski yedekle fabrika ayarlarına döndürünce gitti şimdi yedek al yeni yedekle dene olmazsa yeniden eski yada direlkt 0 dan kur
teşekkürler deneyecem bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim redmi note 10s de çıkmıyor hiç siz uygulama kurduysaniz veya hile yüklediyseniz bilmiyorum
apk uygulama bile yüklenmedi zaten güvenlik güncellemesini firma kesince bu işler şans lisanlı storelardan bişey indirince bile sıkıntı olabilir bir açık buluunursa.

ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet kısmından gözüne yabancı gelen kullanmadığın uygulamaları sil. az önce kurtardım telefonu Library diye kendini gizleyen uygulama açıyordu reklamları fazlalıkları bilmediğim uygulamaları silince reklam kesildi.

teşekkürler deneyecem bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

apk uygulama bile yüklenmedi zaten güvenlik güncellemesini firma kesince bu işler şans lisanlı storelardan bişey indirince bile sıkıntı olabilir bir açık buluunursa.
Google playstore söylemişti virüslü uygulamalar olabilir diye

Geri