Redmi note 13 pro 4g hyperos3 sonrasında main menude kalıyor

Ekler

• WhatsApp Image 2026-01-16 at 18.39.55.webp
    WhatsApp Image 2026-01-16 at 18.39.55.webp
    59.8 KB · Hit: 74
kilitliymiş hocam sıfırlayabilirsiniz sıkıntı çıkmaz

kilitliymiş hocam sıfırlayabilirsiniz sıkıntı çıkmaz
peki sıfırladıktan sonramı tekrar guncelleme yapayım sonra suanda tekrar guncelleme yapayım sonramı sıfırlama yapayım

peki sıfırladıktan sonramı tekrar guncelleme yapayım sonra suanda tekrar guncelleme yapayım sonramı sıfırlama yapayım
direkt sıfırlayın hyperos 2 de açılcak cihaz güncelleme yapmayın

direkt sıfırlayın hyperos 2 de açılcak cihaz güncelleme yapmayın
guncelleme sıkıntı cıkartır diyorsanız o zaman direk sıfırlayayım yapmak istiyordum normalde guzel gornuyordu

guncelleme sıkıntı cıkartır diyorsanız o zaman direk sıfırlayayım yapmak istiyordum normalde guzel gornuyordu
aynı sorunları yaşamaya gerek yok sürüm 303.14 olması lazım daha yüksek sürüm gelirse o zaman güncellersiniz

aynı sorunları yaşamaya gerek yok sürüm 303.14 olması lazım daha yüksek sürüm gelirse o zaman güncellersiniz
hocam simdi sıfırlamadan biraz daha baktım izin denetleyicisi cokuyor o yuzden acılmıyor uygulamalar isin kotu yani clash royal hesapımda baglı degil gmaile sıfırlarsam oda gidicek:cry:

hocam simdi sıfırlamadan biraz daha baktım izin denetleyicisi cokuyor o yuzden acılmıyor uygulamalar isin kotu yani clash royal hesapımda baglı degil gmaile sıfırlarsam oda gidicek:cry:
bağlamayı deneyin olmazsa yapacak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri