Bişey olmaz bencedostlar merhaba yurt dısı redmi note 13 4g proyu gecen ay hyperos 1 e guncelledim simdi 2 deki özelliklerei gorunce vay bee dedim ama aklıma su soru geldi cihazımı hyoeros2 ye guncellesem kasma donma yasarmıyım
Aynı telefonu kullanıyoruz ( bende ki pro modeli değil )dostlar merhaba yurt dısı redmi note 13 4g proyu gecen ay hyperos 1 e guncelledim simdi 2 deki özelliklerei gorunce vay bee dedim ama aklıma su soru geldi cihazımı hyoeros2 ye guncellesem kasma donma yasarmıyım
HyperOs 1 mi HyperOs 2 miAynı telefonu kullanıyoruz ( bende ki prosuz )
Ben güncelleme yapmayı seven biri değilim ama ben uyurken son güncellemeyi indirmişti kurmuştu sabah baktığımda pin kodu soruyor.
Kasma donma olmadı henüz.
2HyperOs 1 mi HyperOs 2 mi
yurtiçi şuan kullandığım.Eski telefonum redmi note 9 du kaçaktı o her güncellemeyi yapmıştım onda sıkıntı çıkarmamıştı.yurt dısımıydı sizinkide
evet ilk basta hyperos 1 guncelleigimdede kasma yapmıstı 10 15 dk gecmişti riski alıyorum vallahi guncelliyorum konuyu yenliyecegim guncelledikten sonra sonumuz hayır ola dua edin bol bol .dvalla hacım bende 12 var her güncellemeyi yapıyorum fakat kasma falan olmadı 13 ü bilemiyorum ama sanmıyorum kasma yapsa bile zaten düzeltirler hızlı güncellenen bir sistem
Hocam çokta önemli değil yapın gitsin.evet ilk basta hyperos 1 guncelleigimdede kasma yapmıstı 10 15 dk gecmişti riski alıyorum vallahi guncelliyorum konuyu yenliyecegim guncelledikten sonra sonumuz hayır ola dua edin bol bol .d