Bayy 80+ Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 128 Dahası Reaksiyon skoru 31 İsim Ömer 26 Temmuz 2022 #1 Zero veya buff almayi düşünüyorum. Kullandığınız markaları veya sunu al sunu alma gibi bilgiler verir misiniz?
Zero veya buff almayi düşünüyorum. Kullandığınız markaları veya sunu al sunu alma gibi bilgiler verir misiniz?
melidoas6 80+ Silver Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 2,442 26 Temmuz 2022 #2 Bayy yazmış: Zero veya buff almayi düşünüyorum. Kullandığınız markaları veya sunu al sunu alma gibi bilgiler verir misiniz? Devamı için tıklayın... Çok farketmiyor hocam hepsi kırılıyor eninde sonunda Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Temmuz 2022 melidoas6 yazmış: Çok farketmiyor hocam hepsi kırılıyor eninde sonunda Devamı için tıklayın... Bütçenize uygun nano ekran koruyucu alın yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Bayy yazmış: Zero veya buff almayi düşünüyorum. Kullandığınız markaları veya sunu al sunu alma gibi bilgiler verir misiniz? Devamı için tıklayın... Çok farketmiyor hocam hepsi kırılıyor eninde sonunda Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Temmuz 2022 melidoas6 yazmış: Çok farketmiyor hocam hepsi kırılıyor eninde sonunda Devamı için tıklayın... Bütçenize uygun nano ekran koruyucu alın yeterli olacaktır diye düşünüyorum