bu genel redmi note 8 pro için bir soru mesela oyun performansı çok güzel ancak kamerası yetersiz vb. gibi yorumları kullananlardan rica ediyorum bu arada 2 ay kullanılmışını alıcam bütcem kısıtlı sizce doğru yapıyor muyum ?
Kanka bende note 8 var iphone kullandiğim için 2 senedir yatiyo bi köşede bekletiyorum satma zamanimda olmamişti bilmiyorum tasarimi iyi kamera zaten tum androidlerde kotu fp yani alinir istersen 2k gibi fiyata birakirimbu genel redmi note 8 pro için bir soru mesela oyun performansı çok güzel ancak kamerası yetersiz vb. gibi yorumları kullananlardan rica ediyorum bu arada 2 ay kullanılmışını alıcam bütcem kısıtlı sizce doğru yapıyor muyum ?
redmi note 8 i babam kullanıyor ben biraz daha oyun yönlü kullanıcağım için redmi note 8 pro daha cazip geliyor yinede teşekkürlerKanka bende note 8 var iphone kullandiğim için 2 senedir yatiyo bi köşede bekletiyorum satma zamanimda olmamişti bilmiyorum tasarimi iyi kamera zaten tum androidlerde kotu fp yani alinir istersen 2k gibi fiyata birakirim
misal konuşuyorum adam internetten alıyor telefonu sıfır 2 ay kullanıyor memnun kalmayınca satıyor gibiDoğru yapıp yapmadığını anlamamız için ne kadar bütçeyle aldığını belirtmen gerekiyor note 8 pro gibi bir telefonu nasıl 2 ay kullanmış orasıda bir tuhaf geldi kaç senelik telefon.
Bu arada bütcemi 3.300 e kadar zorlarımDoğru yapıp yapmadığını anlamamız için ne kadar bütçeyle aldığını belirtmen gerekiyor note 8 pro gibi bir telefonu nasıl 2 ay kullanmış orasıda bir tuhaf geldi kaç senelik telefon.
Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. Ben oyun oynamıyorum ancak bence gayet yeterli. Kamerası da kötü değil bence. Geceleri biraz bulanık, pastel gibi çekiyor. Onun haricinde canavar gibi telefon.bu genel redmi note 8 pro için bir soru mesela oyun performansı çok güzel ancak kamerası yetersiz vb. gibi yorumları kullananlardan rica ediyorum bu arada 2 ay kullanılmışını alıcam bütcem kısıtlı sizce doğru yapıyor muyum ?
3. sene olacak çok sağlam ve performanslı bi telefon tavsiye ederimbu genel redmi note 8 pro için bir soru mesela oyun performansı çok güzel ancak kamerası yetersiz vb. gibi yorumları kullananlardan rica ediyorum bu arada 2 ay kullanılmışını alıcam bütcem kısıtlı sizce doğru yapıyor muyum ?
çok ısınıyor diyorlar doğrumu ?Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. Ben oyun oynamıyorum ancak bence gayet yeterli. Kamerası da kötü değil bence. Geceleri biraz bulanık, pastel gibi çekiyor. Onun haricinde canavar gibi telefon.
işlemciden dolayı çok ısınıyor diyorlar doğrumu3. sene olacak çok sağlam ve performanslı bi telefon tavsiye ederim
alev topu ama bi sorun çıkarmadıçok ısınıyor diyorlar doğrumu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemciden dolayı çok ısınıyor diyorlar doğrumu
Kamerayı Google kamera kullanırsan mükemmel ben kendim note 8 de o şekilde kullanıyorum buraya örnek bırakacağım. İleriki senelerde kasmaya başlayacak bende fazlasıyla var.bu genel redmi note 8 pro için bir soru mesela oyun performansı çok güzel ancak kamerası yetersiz vb. gibi yorumları kullananlardan rica ediyorum bu arada 2 ay kullanılmışını alıcam bütcem kısıtlı sizce doğru yapıyor muyum ?
kusura bakma ama bişeyi anlamadım google kamerasi derken ayrıca kasma demişsin işlemcide mi kamerada mıKamerayı Google kamera kullanırsan mükemmel ben kendim note 8 de o şekilde kullanıyorum buraya örnek bırakacağım. İleriki senelerde kasmaya başlayacak bende fazlasıyla var.
Alıntıyı görüntüle
Genel olarak telefonun her şeyinde. Ben 3.seneye giriyorum 1 senedir var bende. Yani 1,1.5 sene sonra kasmalar başlayacak.kusura bakma ama bişeyi anlamadım google kamerasi derken ayrıca kasma demişsin işlemcide mi kamerada mı
Yani şuan instagram, twitter, bide forumda geziyorum arka planda bir sürü uygulama açık ve 37 derece batarya. Çok rahatsız etmiyor sıcaklığı. Kılıf taktığınızda belli bile olmuyor.çok ısınıyor diyorlar doğrumu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemciden dolayı çok ısınıyor diyorlar doğrumu
Bu saatten sonra alınmaz o iş eskide kaldı arkadaşım kullanıyor satmaya bakıyor artık çöp oldu.bu genel redmi note 8 pro için bir soru mesela oyun performansı çok güzel ancak kamerası yetersiz vb. gibi yorumları kullananlardan rica ediyorum bu arada 2 ay kullanılmışını alıcam bütcem kısıtlı sizce doğru yapıyor muyum ?