Neler Yeni

Xiaomi Redmi note 8 pro kullanan ve memnun olmayan var mı

MkaArda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Bozbay
bu genel redmi note 8 pro için bir soru mesela oyun performansı çok güzel ancak kamerası yetersiz vb. gibi yorumları kullananlardan rica ediyorum bu arada 2 ay kullanılmışını alıcam bütcem kısıtlı sizce doğru yapıyor muyum ?

egebaranakk0

80+ Silver
bu genel redmi note 8 pro için bir soru mesela oyun performansı çok güzel ancak kamerası yetersiz vb. gibi yorumları kullananlardan rica ediyorum bu arada 2 ay kullanılmışını alıcam bütcem kısıtlı sizce doğru yapıyor muyum ?
Kanka bende note 8 var iphone kullandiğim için 2 senedir yatiyo bi köşede bekletiyorum satma zamanimda olmamişti bilmiyorum tasarimi iyi kamera zaten tum androidlerde kotu fp yani alinir istersen 2k gibi fiyata birakirim

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Doğru yapıp yapmadığını anlamamız için ne kadar bütçeyle aldığını belirtmen gerekiyor note 8 pro gibi bir telefonu nasıl 2 ay kullanmış orasıda bir tuhaf geldi kaç senelik telefon.

MkaArda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Bozbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bende note 8 var iphone kullandiğim için 2 senedir yatiyo bi köşede bekletiyorum satma zamanimda olmamişti bilmiyorum tasarimi iyi kamera zaten tum androidlerde kotu fp yani alinir istersen 2k gibi fiyata birakirim
redmi note 8 i babam kullanıyor ben biraz daha oyun yönlü kullanıcağım için redmi note 8 pro daha cazip geliyor yinede teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru yapıp yapmadığını anlamamız için ne kadar bütçeyle aldığını belirtmen gerekiyor note 8 pro gibi bir telefonu nasıl 2 ay kullanmış orasıda bir tuhaf geldi kaç senelik telefon.
misal konuşuyorum adam internetten alıyor telefonu sıfır 2 ay kullanıyor memnun kalmayınca satıyor gibi

Bu arada bütcemi 3.300 e kadar zorlarım

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. Ben oyun oynamıyorum ancak bence gayet yeterli. Kamerası da kötü değil bence. Geceleri biraz bulanık, pastel gibi çekiyor. Onun haricinde canavar gibi telefon.

EscaLion

80+
3. sene olacak çok sağlam ve performanslı bi telefon tavsiye ederim

MkaArda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Bozbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. Ben oyun oynamıyorum ancak bence gayet yeterli. Kamerası da kötü değil bence. Geceleri biraz bulanık, pastel gibi çekiyor. Onun haricinde canavar gibi telefon.
çok ısınıyor diyorlar doğrumu ?

3. sene olacak çok sağlam ve performanslı bi telefon tavsiye ederim
işlemciden dolayı çok ısınıyor diyorlar doğrumu

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,876
İsim
Can BOZKURT
Kamerayı Google kamera kullanırsan mükemmel ben kendim note 8 de o şekilde kullanıyorum buraya örnek bırakacağım. İleriki senelerde kasmaya başlayacak bende fazlasıyla var.

IMG_20220501_214210.jpg

MkaArda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Bozbay
Kamerayı Google kamera kullanırsan mükemmel ben kendim note 8 de o şekilde kullanıyorum buraya örnek bırakacağım. İleriki senelerde kasmaya başlayacak bende fazlasıyla var.

Alıntıyı görüntüle
kusura bakma ama bişeyi anlamadım google kamerasi derken ayrıca kasma demişsin işlemcide mi kamerada mı

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,876
İsim
Can BOZKURT
kusura bakma ama bişeyi anlamadım google kamerasi derken ayrıca kasma demişsin işlemcide mi kamerada mı
Genel olarak telefonun her şeyinde. Ben 3.seneye giriyorum 1 senedir var bende. Yani 1,1.5 sene sonra kasmalar başlayacak.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
çok ısınıyor diyorlar doğrumu ?

işlemciden dolayı çok ısınıyor diyorlar doğrumu
Yani şuan instagram, twitter, bide forumda geziyorum arka planda bir sürü uygulama açık ve 37 derece batarya. Çok rahatsız etmiyor sıcaklığı. Kılıf taktığınızda belli bile olmuyor.

Oyun oynarken 40 45 dereceye kadar çıkıyor.

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Bu saatten sonra alınmaz o iş eskide kaldı arkadaşım kullanıyor satmaya bakıyor artık çöp oldu.

Top Bottom