Bende ilk başta 9s almayı düşünüyordum ama realme 7 önerdiler bütçeniz yeterse (sanırım fiyatları aynı) realme 7 de alabilirsinizXiaomi Redmi Note 9S hakkında düşünceleriniz ve önerileriniz sizce alıyımmı yoksa note 9 pro mu alıyım kafam çorba oldu
ama kıyaslayınca redmi öne geçiyorBende ilk başta 9s almayı düşünüyordum ama realme 7 önerdiler bütçeniz yeterse (sanırım fiyatları aynı) realme 7 de alabilirsiniz
mesala ne bugları ilk telefonum olacak o yğzden araştırıyorum en iyisisni bulabilmek için9s kullanıyorum, 9 pronun işlemcisi nasıl bilemiyorum ama 9s 10 dan daha iyi işlemciye sahip. Her xiaomi telefonda olan bazı buglar dışında güzel.
ama kıyaslayınca redmi öne geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesala ne bugları ilk telefonum olacak o yğzden araştırıyorum en iyisisni bulabilmek için
Realme 7 var arayüzü daha sade ve bugsızTAMAM TEŞEKKÜR EDERİM KISACASI 9s Mİ ALIYIM VEYA BU KONUŞTUKLARIMIZ DIŞINDA BEŞ TEL VARMI BU FİYATA
Kamera hariç fark yok, gerçi bir de 64GB modelde RAM farkı var ama 128 alırsınız zaten onuXiaomi Redmi Note 9S hakkında düşünceleriniz ve önerileriniz sizce alıyımmı yoksa note 9 pro mu alıyım kafam çorba oldu