Neler Yeni

Xiaomi Redmi Note7 Magisk manager kurulum sonrası Fastboot modundan çıkmıyor

Cihaz yurt dışı IMEI atılmış ve rootlu. Rootlu olduğu için bankacılık uygulamaları vs. yüklenmiyor. Roota izin vermeyen uygulamaları yüklemek için magisk yükledim. Telefonda Magisk Manager daha önceden yüklüydü sonradan silinmiş. Magisk indirdikten sonra telefonu yeniden başlattım karşıma Fastboot ekranı çıktı. Ekranda kaldı gitmiyor. Ses açma ve güç düğmesine basınca Redmi yazısı çıkıyor sonra yeniden Fastboot ekranına atıyor. Sonra TWRP moduna geçtim oradan PC'ye bağladım dahili hafızadan Magisk Manager'i sildim verilerimi falan PC'ye yedekledim. Sonra TWRP modundayken yeniden başlat seçeneğine bastım ama tekrar Fastboot lanet ekranına atıyor. Yani bir türlü bu moddan çıkılmıyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz kafayı yiyeceğim. Telefoncuya götürmeden halledebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
Cihaz yurt dışı IMEI atılmış ve rootlu. Rootlu olduğu için bankacılık uygulamaları vs. yüklenmiyor. Roota izin vermeyen uygulamaları yüklemek için magisk yükledim. Telefonda Magisk Manager daha önceden yüklüydü sonradan silinmiş. Magisk indirdikten sonra telefonu yeniden başlattım karşıma Fastboot ekranı çıktı. Ekranda kaldı gitmiyor. Ses açma ve güç düğmesine basınca Redmi yazısı çıkıyor sonra yeniden Fastboot ekranına atıyor. Sonra TWRP moduna geçtim oradan PC'ye bağladım dahili hafızadan Magisk Manager'i sildim verilerimi falan PC'ye yedekledim. Sonra TWRP modundayken yeniden başlat seçeneğine bastım ama tekrar Fastboot lanet ekranına atıyor. Yani bir türlü bu moddan çıkılmıyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz kafayı yiyeceğim. Telefoncuya götürmeden halledebilir miyim?
Bence hiç risk almadan telefoncuya götürün. Telefoncu halledebilir belki

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
kurulumdan sonra mtk islemcili telefonlarin bazilarinda factory reset yapman lazim kok dizininde duzenleme yaptiginda yoksa telefon dogru dosya konumunu bulamaz, sistem kurulumu icin seni tekrardan yukleme moduna alir

telefona tekrardan yeni bir rom dosyasi sideload et, magisk kur sonrasinda sisteme girmeye calisma, geri don ve factory reset yaptiktan sonra telefonu acmayi dene

eger basarili olursan burada yazdigim sekilde istedigin uygulamalardan magiski gizleyebilirsin

The device has a foreign IMEI and is rooted. Since it is rooted, banking applications etc. cannot be loaded. I installed magisk to install applications that do not allow rooting. Magisk Manager was previously installed on the phone, but it was deleted later. After downloading magisk, I restarted the phone and the Fastboot screen appeared. It stayed on the screen and did not go away. When I press the volume up and power button, the Redmi text appears, then it throws me back to the Fastboot screen. Then I switched to TWRP mode, connected it to the PC from there, deleted Magisk Manager from the internal memory, backed up my data etc. to the PC. Then I pressed the restart option while in TWRP mode, but it throws me back to the damn Fastboot screen. In other words, I cannot get out of this mode. What should I do, can you help me, I'm going crazy. Can I fix it without taking it to the phone shop?
Try these steps:
  1. Re-flash the Stock Boot Image : Use your PC and fastboot commands to flash the original boot image of your device. You can download the stock firmware for your Redmi model and extract the boot.img file.
  2. Unbrick with MiFlash Tool : Download the Xiaomi MiFlash tool and use it to flash the complete stock ROM. This will restore your device to factory settings.
  3. Disable DM-Verity : If your device has a custom ROM or rooted system, ensure the boot image disables DM-Verity before flashing.
  4. Reinstall TWRP and Fix Bootloop : Re-flash TWRP, then try wiping the cache, Dalvik, and data partitions. Reboot again.
  5. Factory Reset in TWRP : If backups are safe, perform a factory reset via TWRP. This removes potential software conflicts.
If these steps don't work, consider visiting a repair shop.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Disable DM-Verity : If your device has a custom ROM or rooted system, ensure the boot image disables DM-Verity before flashing.
AVB ile alakali sorunlar olsa zaten en basta cihazi rootlayamazdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,719
Üyeler
166,072
Son üye
Reul
Top Bottom