Wasterzhi
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
Ben kendimde biraz iriyim.kibar değil cok büyük ve kaba.Huawei watch fit 3 inceleyebilirsiniz onun yerine.Oda 3 3.5kl

Ben kendimde biraz iriyim.kibar değil cok büyük ve kaba.Huawei watch fit 3 inceleyebilirsiniz onun yerine.Oda 3 3.5kl
Vazgeçtim gibi, çok büyük bir saar galiba. Biraz kibar olsa iyiydi.Q
Aynı soru dönüyor kafamda, şimdi sipariş geçip biraz araştıracağım.
Benide bilgilendirebilir misin?Q
Aynı soru dönüyor kafamda, şimdi sipariş geçip biraz araştıracağım.
watch fit 3 arkadasımda var güzel saat arastırın hem hafif hem apple cok benziyor hem de özellik ekran falan da güzel iyi sarjda 10 gün kadar gidiyor bence en önemlisi o.Apple watch 9 vardı sattım 1.5 gün sarj gidiyor her gün telefon gibi takamam ki takacağım diyen adam bile üşeniyor bence bir saat icin her gün şarja takmak saçmalıkVazgeçtim gibi, çok büyük bir saar galiba. Biraz kibar olsa iyiydi.
Hocam valla çok kaba gibi geldi fotoda, fp olarak uygun duruyor ama alınır gibi. Ben kibar küçük bir şey tercih etmek istediğim için almayacam gibi. Şu videoya bakın derim.Benide bilgilendirebilir misin?
Fit 3 2800e kaçmasa iyiydi, şu an fiyat farkı çok hocam yawatch fit 3 arkadasımda var güzel saat arastırın hem hafif hem apple cok benziyor hem de özellik ekran falan da güzel iyi sarjda 10 gün kadar gidiyor bence en önemlisi o.Apple watch 9 vardı sattım 1.5 gün sarj gidiyor her gün telefon gibi takamam ki takacağım diyen adam bile üşeniyor bence bir saat icin her gün şarja takmak saçmalık