L laider 80+ Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 65 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Koca Osman 9 Kasım 2024 #14 Horlayınca titreşim verip uyarıyor mu acaba? Böyle bir özellik arıyorum. Koğuşta döveceklerdi neredeyse.
Horlayınca titreşim verip uyarıyor mu acaba? Böyle bir özellik arıyorum. Koğuşta döveceklerdi neredeyse.
Nevermore 80+ Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 110 Dahası Reaksiyon skoru 45 İsim Berat 9 Kasım 2024 #15 laider yazmış: Horlayınca titreşim verip uyarıyor mu acaba? Böyle bir özellik arıyorum. Koğuşta döveceklerdi neredeyse. Devamı için tıklayın... Vermez
laider yazmış: Horlayınca titreşim verip uyarıyor mu acaba? Böyle bir özellik arıyorum. Koğuşta döveceklerdi neredeyse. Devamı için tıklayın... Vermez
Lee-Mi-Hyun 80+ Bronze Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1,073 Dahası Reaksiyon skoru 252 İsim ömer 10 Kasım 2024 #16 sağlık takibi açısından baya iyi olmuş 8 bu yüzden alınmazdı ama 9 alınır ayrıca bu saatlerle yaktığınız kaloriyi görünce kardiyo yapasınız geliyor motive edici yanı var
sağlık takibi açısından baya iyi olmuş 8 bu yüzden alınmazdı ama 9 alınır ayrıca bu saatlerle yaktığınız kaloriyi görünce kardiyo yapasınız geliyor motive edici yanı var
Jaess 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 6,072 En İyi Cevap 4 10 Kasım 2024 #17 Neden reklam amaçlı paylaşıma giriyor ki? @Emre Zengin @Mehmet Yılmaz
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 20,272 En İyi Cevap 20 Dahası Reaksiyon skoru 7,877 Konum Çorlu/Tekirdağ İsim Emre Zengin 10 Kasım 2024 #18 Jaess yazmış: Neden reklam amaçlı paylaşıma giriyor ki? @Emre Zengin @Mehmet Yılmaz Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Referanslı link kullanıp gelir sağladıkları için.
Jaess yazmış: Neden reklam amaçlı paylaşıma giriyor ki? @Emre Zengin @Mehmet Yılmaz Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Referanslı link kullanıp gelir sağladıkları için.