Neler Yeni

Yardım Xiaomi sürüm düşürme yardım edin

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Gına geldi güncelleme gönderip telegonu ağlatmak dışında başka hiçbirşey yapmıyor 2 parça 5 para etmez özellik getirip telefonu rezil hale getiriyor şuanda kullandığım cihaz note 11se bunun sürümünü nasıl mıuı 14den 12 ye çekebilirim

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Custom ROM atıp daha stabil, daha rahat şekilde kullanabilirsin fakat bu hareket garantiyi yakar.

Xiaomi telefonlarda custom rom tercih ediliyor.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Custom ROM atıp daha stabil, daha rahat şekilde kullanabilirsin fakat bu hareket garantiyi yakar.

Xiaomi telefonlarda custom rom tercih ediliyor.
Onu nası atıyoruz hocam hiçbir bilgim yok

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Onu nası atıyoruz hocam hiçbir bilgim yok
Ben de atmadım hiç. Sadece tek bildiğim Xiaomi telefonlarda firmanın yayımladığı sürümler çok kötü. Tüm telefon ile haşır neşir kullanıcılar Custom ROM atıyor.
Hazırda ismini hatırladığım @Peganeo bu arkadaşımız Xiaomi telefon kullanıyordu ve bilgisi de vardı. Eğer bu mesajımı görürse size yardımcı olabilir.

Bugün öğleye doğru konu açarsanız Custom ROM atma hakkında bilgi almanız daha yüksek olacaktır. Gece olduğu için aktif olmamaları muhtemel.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de atmadım hiç. Sadece tek bildiğim Xiaomi telefonlarda firmanın yayımladığı sürümler çok kötü. Tüm telefon ile haşır neşir kullanıcılar Custom ROM atıyor.
Hazırda ismini hatırladığım @Peganeo bu arkadaşımız Xiaomi telefon kullanıyordu ve bilgisi de vardı. Eğer bu mesajımı görürse size yardımcı olabilir.

Bugün öğleye doğru konu açarsanız Custom ROM atma hakkında bilgi almanız daha yüksek olacaktır. Gece olduğu için aktif olmamaları muhtemel.
Tmmdır hocam teşekkürler

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Eski sürüme düşürmek için Bootloader açmanız gerekiyor. Bootloader açtıktan sonra TWRP/OrangeFox Recovery kurmanız gerekiyor. Kurulumları tamamladıktan sonra Recovery ROM bulup yüklemeniz gerekiyor ama hiç gerek yok. Bootloader açmışken Custom ROM yüklemek daha mantıklı. Önerebileceğim ROM'lardan birisi de EvolutionX.

UNUTMAYIN! Bootloader açtığınız zaman telefonunuz garanti dışı kalır ve garantiden artık faydalanamazsınız.

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Gına geldi güncelleme gönderip telegonu ağlatmak dışında başka hiçbirşey yapmıyor 2 parça 5 para etmez özellik getirip telefonu rezil hale getiriyor şuanda kullandığım cihaz note 11se bunun sürümünü nasıl mıuı 14den 12 ye çekebilirim
hocam güncellemeler cogu zaman cihazı yavaşlatmak için geliyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom