lBroken Blade
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
herkese selamlar son 1 ayda telefonum inanılmaz derecede arayüzde geçişlerde kasma donma yaşamaya başladı inanın bana performans takıntısı olan birisi olduğum için beni deli etti hatta çıldırmak üzereyim . servise götürüyorum bişey yapamayız diyorlar . internetten bakmadığım denemediğim yöntem kalmadı neredeyse ama hiçbiri sonuç vermedi . bende çareyi donanım arşivi forumda aramak oldu . telefonum gerçekten çok kasıyor lütfen ne biliyosanız yazın :
telefonuma yaptığım işlemler :
formatlamak
fabrika ayarlarına döndürmek
hw bindirmelerini devre dışı bırakmak
animasyonları kapatmak
hard reset atmak
farklı bir launcher denemek
4x msaa destekleyen cart curt ayarını açmak
pil optimizasyonu sekmesinden uygulama pil kısıtlamalırını kapatmak
arka plan uygulamalarının çalışmasına ret çekmek ( çalışmalarına izin vermemek )
miui 12 yi tekrardan temiz bir şekilde kurmak
evet bu şeyleri denedim ama hiçbir şekilde malesef telefonumun kasmasına engel olamadım . telefonumu tam ekran hareketlerinde kullanıyorum ve gerçekten çok sinir bozucu bir kasma donma yaşııyorum. lütfen ne yapabilirim tecrübesi veya bigisi olan paylaşabilirmi
formatlamak
animasyonları kapatmak
hard reset atmak
arka plan uygulamalarının çalışmasına ret çekmek ( çalışmalarına izin vermemek )
evet bu şeyleri denedim ama hiçbir şekilde malesef telefonumun kasmasına engel olamadım . telefonumu tam ekran hareketlerinde kullanıyorum ve gerçekten çok sinir bozucu bir kasma donma yaşııyorum. lütfen ne yapabilirim tecrübesi veya bigisi olan paylaşabilirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada telefonum : redmi note 9 proherkese selamlar son 1 ayda telefonum inanılmaz derecede arayüzde geçişlerde kasma donma yaşamaya başladı inanın bana performans takıntısı olan birisi olduğum için beni deli etti hatta çıldırmak üzereyim . servise götürüyorum bişey yapamayız diyorlar . internetten bakmadığım denemediğim yöntem kalmadı neredeyse ama hiçbiri sonuç vermedi . bende çareyi donanım arşivi forumda aramak oldu . telefonum gerçekten çok kasıyor lütfen ne biliyosanız yazın :
formatlamak
animasyonları kapatmak
hard reset atmak