Xiaomi Telefon Kasma Sorunu

Reaksiyon skoru
26
herkese selamlar son 1 ayda telefonum inanılmaz derecede arayüzde geçişlerde kasma donma yaşamaya başladı inanın bana performans takıntısı olan birisi olduğum için beni deli etti hatta çıldırmak üzereyim . servise götürüyorum bişey yapamayız diyorlar . internetten bakmadığım denemediğim yöntem kalmadı neredeyse ama hiçbiri sonuç vermedi . bende çareyi donanım arşivi forumda aramak oldu . telefonum gerçekten çok kasıyor lütfen ne biliyosanız yazın :
telefonuma yaptığım işlemler :
formatlamak
fabrika ayarlarına döndürmek
hw bindirmelerini devre dışı bırakmak
animasyonları kapatmak
hard reset atmak
farklı bir launcher denemek
4x msaa destekleyen cart curt ayarını açmak
pil optimizasyonu sekmesinden uygulama pil kısıtlamalırını kapatmak
arka plan uygulamalarının çalışmasına ret çekmek ( çalışmalarına izin vermemek )
miui 12 yi tekrardan temiz bir şekilde kurmak

evet bu şeyleri denedim ama hiçbir şekilde malesef telefonumun kasmasına engel olamadım . telefonumu tam ekran hareketlerinde kullanıyorum ve gerçekten çok sinir bozucu bir kasma donma yaşııyorum. lütfen ne yapabilirim tecrübesi veya bigisi olan paylaşabilirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkese selamlar son 1 ayda telefonum inanılmaz derecede arayüzde geçişlerde kasma donma yaşamaya başladı inanın bana performans takıntısı olan birisi olduğum için beni deli etti hatta çıldırmak üzereyim . servise götürüyorum bişey yapamayız diyorlar . internetten bakmadığım denemediğim yöntem kalmadı neredeyse ama hiçbiri sonuç vermedi . bende çareyi donanım arşivi forumda aramak oldu . telefonum gerçekten çok kasıyor lütfen ne biliyosanız yazın :
formatlamak
animasyonları kapatmak
hard reset atmak
arka plan uygulamalarının çalışmasına ret çekmek ( çalışmalarına izin vermemek )

evet bu şeyleri denedim ama hiçbir şekilde malesef telefonumun kasmasına engel olamadım . telefonumu tam ekran hareketlerinde kullanıyorum ve gerçekten çok sinir bozucu bir kasma donma yaşııyorum. lütfen ne yapabilirim tecrübesi veya bigisi olan paylaşabilirmi
bu arada telefonum : redmi note 9 pro

formatlamak
animasyonları kapatmak
hard reset atmak

bu arada telefonum : redmi note 9 pro
Bende de note 9 pro var 9 10 aydır kullanıyorum fakat herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Her şeyi denemenize rağmen hala düzelmediyse satmak veya atmak :( Ekran kaydı açıp örnek atabilir misiniz ?

Xiaomiciler neredesiniz röntgen çekiyordunuz noldu arkadaşın cihazına :D

Bende de note 9 pro var 9 10 aydır kullanıyorum fakat herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Her şeyi denemenize rağmen hala düzelmediyse satmak veya atmak :( Ekran kaydı açıp örnek atabilir misiniz ?
knk öreneklik bişey yok telefon kasım kasım kasılıyo deli edicek beni. ailem de sattırmaz telefonu kullan der

Xiaomiciler neredesiniz röntgen çekiyordunuz noldu arkadaşın cihazına :D
senin boş çeneni çekicek halim yok çek git işine

knk öreneklik bişey yok telefon kasım kasım kasılıyo deli edicek beni. ailem de sattırmaz telefonu kullan der

senin boş çeneni çekicek halim yok çek git işine
Yazık .

Farklı yazılımlar atabilirsin ama garanti bozuyor bildiğim kadarıyla. Riski göze alırım diyorsan farklı roomlar var deneyebilirsin.

Bu konuda biraz bilgi vermiştim.

Güncelleme ayarlarından beta güncelleme gibi bişeyler vardı abimde onu aktif hale getirmişti. Çok kasıyordu telefonu sonra onu geri iptal etti kasması falan düzeldi. Ayarlardan bişeylere 6-7 kez arka arkaya tıkladın mı hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,220
Üyeler
184,599
Son üye
Zorkier
Geri