Yardım Xiaomi Telefonu Bilgisayar Görmüyor

nart4n

80+
Reaksiyon skoru
10
Poco x3 nfc telefonu bilgisayar a bağladığımda aygıt tanınamadı yazısı çıkıyor. Aygıt yöneticisinde böyle gözüküyor. Telefonda usb hata ayıklama açık internetde gördüğüm her şeyi denedim ama olmadı. Sadece şarj oluyor bilgisayar a bağlayınca

1679048918128.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco x3 nfc telefonu bilgisayar a bağladığımda aygıt tanınamadı yazısı çıkıyor. Aygıt yöneticisinde böyle gözüküyor. Telefonda usb hata ayıklama açık internetde gördüğüm her şeyi denedim ama olmadı. Sadece şarj oluyor bilgisayar a bağlayınca

1679048918128.png
1679049200545.png

Telefonu taktığın zaman seçenekler çıkar telefonun bildiriminde, dosya alışverişi bölümünü seçmen gerekiyor.

Telefonu taktığın zaman seçenekler çıkar telefonun bildiriminde, dosya alışverişi bölümünü seçmen gerekiyor.
çıkmıyor problemde orada sadece şarj oluyor ve bilgisayarda yukarıdaki hata çıkıyor farklı kablo ile denedim farklı bilgisayar ile de denedim

çıkmıyor problemde orada sadece şarj oluyor ve bilgisayarda yukarıdaki hata çıkıyor farklı kablo ile denedim farklı bilgisayar ile de denedim
telefonun bildirim ççekmecesinde sesssiz bildirimlr olarak seçenekler gözükür genelde

sessiz bildirim sekmesi nerede
bildirimler çekmecesinde en aşağıda olur. bildirimin sesi yoktur ve simge olarak gözükmeyebilir. yani sadee bildirim çekmecesinde gözükür

telefonla alakalı bir sıkıntı olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muhtemelen yazılımsal bir sıkıntı diye düşünüyorum
bencede yazılımsal ama bilgisayar görmediği için yeni yazılımda atamıyorum

Sadece şarj olup görmüyorsa pc ve yukarıda dosyanaktarımı vs. çıkmıyorsa muhtemelen işlemci arızasıdır. Daha önce geldi böyle müşterilerim, soket değiştirince bile düzelmedi…

Geri