Neler Yeni

Xiaomi'den iPhone'ye geçmek istiyorum

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Merhabalar ben şu anda aktif olarak Xİaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum ve ısınması falan filan soğudum telefondan bu zamana kadar hiç İOS kullanmadım ama her gördüğümde istedim özendim gerek tasarımı olsun gerek o klavyesi, Whatsapp'ı falan olsun hep özendim işte. İstedim. Bir iPhone alıp bu elimdekini satmak istiyorum. Ben de orta tuşa ard arda basıp telefonun titreyip o son uygulamaları çıkartmasını istiyorum. Kuzen hep Apple kullandı öneriyor. Aklımda iPhone 6S var 2.600'e bir tane buldum sahibinden üzerinde sanırım arkadaş telefoncu ve telefon 64gb benim Xiaomi 128GB ek olarak 128GB'da hafıza kartım var bana eh işte yetiyor. Sanırım iPhone'a hafıza kartı takılmıyor acaba 64GB yeter mi?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Merhabalar ben şu anda aktif olarak Xİaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum ve ısınması falan filan soğudum telefondan bu zamana kadar hiç İOS kullanmadım ama her gördüğümde istedim özendim gerek tasarımı olsun gerek o klavyesi, Whatsapp'ı falan olsun hep özendim işte. İstedim. Bir iPhone alıp bu elimdekini satmak istiyorum. Ben de orta tuşa ard arda basıp telefonun titreyip o son uygulamaları çıkartmasını istiyorum. Kuzen hep Apple kullandı öneriyor. Aklımda iPhone 6S var 2.600'e bir tane buldum sahibinden üzerinde sanırım arkadaş telefoncu ve telefon 64gb benim Xiaomi 128GB ek olarak 128GB'da hafıza kartım var bana eh işte yetiyor. Sanırım iPhone'a hafıza kartı takılmıyor acaba 64GB yeter mi?
Çok yanlış seçim pişman olacaksın.

TİTAN.

80+ Platinum
Kesinlikle değişim mantıksız hayatta geçilmez o telefona elindeki 6si ezer
Pişman olursun kanka yapma

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPhone 7'e baktığımda 4 bin civarı bari o alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler ne gibi pişmanlığım olacağını da yazsanız en azından yardımcı olur

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Samet Yardım
Xiaomi'nin Redmi serisi giriş seviye telefonudur. Redmi note 9 prodan iphone 6s e geçmek bence baya alt modele düşmek demektir. Sarj konusunda ciddi sıkıntılar yaşarsın. Bence hiçbir şekilde iphone 6s seni memnun etmeyecektir. Redmi note 9 proda yaptıklarını onda yapamazsın.

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Xiaomi'nin Redmi serisi giriş seviye telefonudur. Redmi note 9 prodan iphone 6s e geçmek bence baya alt modele düşmek demektir. Sarj konusunda ciddi sıkıntılar yaşarsın. Bence hiçbir şekilde iphone 6s seni memnun etmeyecektir. Redmi note 9 proda yaptıklarını onda yapamazsın.
Discord, Whatsapp, Facebook, İnstagram, Reddit, Youtube falan kullanıyorum hocam. Xiaomi'de ilallah ettim artık çok problemli telefon

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
note 9 pro dan 6s e geçince bu sorunların azalacağını sanmıyom. Hatta katlanır gibi . Geçiceksen ya 7 plus veya 8 e geç. O kadar paran yoksa çıkacak sorunlar süpriz olmasın. Yenilenmiş telefonlara bakabilirsin muhtemelen daha uyguna bulursun. Hem iade hakkın olur.

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
note 9 pro dan 6s e geçince bu sorunların azalacağını sanmıyom. Hatta katlanır gibi . Geçiceksen ya 7 plus veya 8 e geç. O kadar paran yoksa çıkacak sorunlar süpriz olmasın. Yenilenmiş telefonlara bakabilirsin muhtemelen daha uyguna bulursun. Hem iade hakkın olur.
3 bine falan 7S buldum. 7S'de problem yok bildiğim kadarıyla?

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
iPhone 7'e baktığımda 4 bin civarı bari o alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler ne gibi pişmanlığım olacağını da yazsanız en azından yardımcı olur
Şu an alınacak en düşük segment iPhone 11

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
3 bine falan 7S buldum. 7S'de problem yok bildiğim kadarıyla?
Öyle bi model yok hocam yanlış olmasın birde bendede 9 pro var ilk çıktığnda almıştım gayet memnunum şu ana kadar sıkıntı yaşamadım kamerası bi tık kötü sadece

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
İphone 6s 2017 lerden kalma performansı üzebilir.

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Öyle bi model yok hocam yanlış olmasın birde bendede 9 pro var ilk çıktığnda almıştım gayet memnunum şu ana kadar sıkıntı yaşamadım kamerası bi tık kötü sadece
iPhone 7 Plus diye geçiyor

Megan

80+ Silver
İphone 6 güncelleme almayı bıraktı şu an alacaksanız x üzeri almanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom