Claw's
80+ Silver
Gereksiz yer kaplar hocam 60 altına düşürmez.Manli Gallardo 1070 var bende, yedek kart. Aslında tasarımı çok güzel, sıcaklık da 70'i geçmiyor hatta görmüyor ama bu daha etkili olur mu alsam bilemedim. MX5 macun ve sağlam termal pad ile 60 altına düşer mi kart acaba? Gerek var mı, onu da bilemedim.
Manli Gallardo 1070 var bende, yedek kart. Aslında tasarımı çok güzel, sıcaklık da 70'i geçmiyor hatta görmüyor ama bu daha etkili olur mu alsam bilemedim. MX5 macun ve sağlam termal pad ile 60 altına düşer mi kart acaba? Gerek var mı, onu da bilemedim.
Herifin biri rog söküp bunu takmış ağlıyor sdsdsaGereksiz yer kaplar hocam 60 altına düşürmez.
Elleme 70 çok iyiManli Gallardo 1070 var bende, yedek kart. Aslında tasarımı çok güzel, sıcaklık da 70'i geçmiyor hatta görmüyor ama bu daha etkili olur mu alsam bilemedim. MX5 macun ve sağlam termal pad ile 60 altına düşer mi kart acaba? Gerek var mı, onu da bilemedim.
Yorumlara bak. 1050ti'a takmış biri tam yükte 40 dereceyi geçmiyor diyorManli Gallardo 1070 var bende, yedek kart. Aslında tasarımı çok güzel, sıcaklık da 70'i geçmiyor hatta görmüyor ama bu daha etkili olur mu alsam bilemedim. MX5 macun ve sağlam termal pad ile 60 altına düşer mi kart acaba? Gerek var mı, onu da bilemedim.
Yorumları gördüm de 1050Ti ile 1070 arasında çok güç tüketimi farkı var hocam.Yorumlara bak. 1050ti'a takmış biri tam yükte 40 dereceyi geçmiyor diyor.
taam papara atsınlar alayım boyle seyler kullanmanızı istemem : (Parasını ver alsınlar