Ruffian
80+ Silver
Dahası
Decathlon ların fiyatı gayet iyi bence 400 TL lerde.Onların fiyatları da el yakıyor. Bir dürüm parasına termos idarelik hocam bunlar zaten
Decathlon ların fiyatı gayet iyi bence 400 TL lerde.Onların fiyatları da el yakıyor. Bir dürüm parasına termos idarelik hocam bunlar zaten
"Kilitli kilitsiz farkı ne hocam" sorusuna "Özellik farkını bilmiyorum, girip bakabilirsiniz" demek yerine "Hocam kapaklarina dikkatli bakarsan birinde kilit var diğerinde yok" demek arasında çok fark var. Ayrıca ben sizin asker arkadaşınız değilim. Tanımadığımız insanlara karşın kullandığınız ifade diline dikkat etmeliyiz.Hocam ürünü bende kullanmadım heralde kullansam detayları ile belirtirim. sızdırmazlık ve vakum farkı var büyük ihtimalle herşeyi de bizden beklemeyin girip incele istersen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizde görsel farkını söylemedik heralde girip bakması için söyledim onu
Hocam biraz fazla alıngansın sanırım"Kilitli kilitsiz farkı ne hocam" sorusuna "Özellik farkını bilmiyorum, girip bakabilirsiniz" demek yerine "Hocam kapaklarina dikkatli bakarsan birinde kilit var diğerinde yok" demek arasında çok fark var. Ayrıca ben sizin asker arkadaşınız değilim. Tanımadığımız insanlara karşın kullandığınız ifade diline dikkat etmeliyiz.
Temuda kaça geliyor vergiler dahil ?Temudan alın
Tek zaten alınmaz. Başka bir şey alacaksanız onu da yanında alın. Bana fırsat geldi 500 ML 3 tane bardaklıyı 110 TL'ye Bir tane de tek kişilik 500 ML 60 TL'ye aldım. 2 tanesi vergiler dahil 256. Fırsat geliyor termoslarda promosyonlar kısmından alınınca.Temuda kaça geliyor vergiler dahil ?