Neler Yeni

Xigmatek Scylla 120mm Alınır mı?

Bünyamina

80+ Platinum
Yaptım yaptım. Onda sorun yok. Gündelik kullanımda sorun yok. Ama after effectsten bişi rendera koyuyorum 4-5 saat sürecek bir şekilde dereceler 75'e dayanınca çok ses yapıyor. Yaz geldi Mersin sıcağında yanıyor bilgisayar. Yan kapağı açık kullanıyorum
kasanın kapağını kapat bence ekstra bir şeye gerek yok be dostum 85 dereceleri geçmediği sürece sorun yok
çok takmamaya bak

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
kasanın kapağını kapat bence ekstra bir şeye gerek yok be dostum 85 dereceleri geçmediği sürece sorun yok
çok takmamaya bak
Dostum sorun zaten ısı değil. Ben kapağı kapatırsam fan %100'e çıkıyor. Çekilmez bir ses çıkıyor anlatamam.

Bünyamina

80+ Platinum
Dostum sorun zaten ısı değil. Ben kapağı kapatırsam fan %100'e çıkıyor. Çekilmez bir ses çıkıyor anlatamam.
kulaklık takmıyorsun heralde normaldir
alabilirsin dostum o sıvı soğutmayı çok performansı yoktur ama dediğin gibi sesse o sorun biter
peki ekran kartın ses çıkartmıyor mu onu nasıl halledicez

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
kulaklık takmıyorsun heralde normaldir
alabilirsin dostum o sıvı soğutmayı çok performansı yoktur ama dediğin gibi sesse o sorun biter
peki ekran kartın ses çıkartmıyor mu onu nasıl halledicez
Hocam wraith prism kadar çıkarmıyor. 75 derecelerde fan ayarı otomatik %30-40larda gezdiği için çok fazla ses olmuyor. Zaten 0db modu var 60 derece olmadan dönmüyor fanlar ki blender harici ya da 3d modelleme renderi olmadığı zaman kart 55 dereceyi geçmiyor.

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam wraith prism kadar çıkarmıyor. 75 derecelerde fan ayarı otomatik %30-40larda gezdiği için çok fazla ses olmuyor. Zaten 0db modu var 60 derece olmadan dönmüyor fanlar ki blender harici ya da 3d modelleme renderi olmadığı zaman kart 55 dereceyi geçmiyor.
o işlemciye oc güzel yapmışsın ama o soğutucuda 75 derece güzel ısınıyormuş
yani çözüm basit alırsın fiyatı güzelse miss
benim ekran kartı 2150 rpm lere çıkıyor da kulaklık olmadan sesi içimde hissediyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,313
Üyeler
161,432
Son üye
emir3407
Top Bottom