Ben konuyu hortlatmadım gözlerinde sıkıntı var galiba, gel gidelim doktora. Ben sana her RAM'in aynı olmadığını savunuyordum sende 1 aykü gibi ben 3600 MHz yapamadım boşuna uğraşma diyordun.RAM çipi ile PSU patlamasını aynı sanan 1ıq arkadaşım konu hortlatmaya devam et.
Ben yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Ufak fan pırpr sesi dışında sorun yaşamadım.2 aydır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Gayet sağlam.
Kardeşim tartışmanız başka konuda,niye gelip psu konusu altında tartışıyorsunuz?Ben konuyu hortlatmadım gözlerinde sıkıntı var galiba, gel gidelim doktora. Ben sana her RAM'in aynı olmadığını savunuyordum sende 1 aykü gibi ben 3600 MHz yapamadım boşuna uğraşma diyordun.
Ben konuyu hortlatmadım gözlerinde sıkıntı var galiba, gel gidelim doktora. Ben sana her RAM'in aynı olmadığını savunuyordum sende 1 aykü gibi ben 3600 MHz yapamadım boşuna uğraşma diyordun.
Nazarı olsun oda. Bir şey olmaz, bir temizle bak.Ufak fan pırpr sesi dışında sorun yaşamadım.
Aynen bir ara sökeceğim de üşeniyorumNazarı olsun oda. Bir şey olmaz, bir temizle bak.
Garanti bittiyse sök güzel bir sessiz fan tak ondan sonra tertemiz devam et,bende kinde tık ses yok şanslı mal aldım sanırım x-power serisi fanları biraz gürültülü çalışıyor diye duymuştum.Aynen bir ara sökeceğim de üşeniyorum
Bay bay hocam. Sizi yok saymak en mantıklısı bu zeka bize çok fazla.Alıntıyı görüntüle
Gözlerinde sıkıntı olan sensin. 3600MHz olur tabi ki? Kaç CL'de olur? Testte Latency kaç çıkar? Sen bir bilgin olmadan salla.
Ne oldu? Cevap veremeyince yoksay.Bay bay hocam. Sizi yok saymak en mantıklısı bu zeka bize çok fazla.
Evet. Garanti bitmeden garantiye göndereceğim İnşAllah. Garanti bittikten sonra Arctic bir fan alıp takarım belki.Garanti bittiyse sök güzel bir sessiz fan tak ondan sonra tertemiz devam et,bende kinde tık ses yok şanslı mal aldım sanırım x-power serisi fanları biraz gürültülü çalışıyor diye duymuştum.