Neler Yeni

Xioami redmi 10 alınır mı? arkadaşlar tavsiyeleriniz şikayetleriniz nelerdir

Arkadaşlar soru yukarda 2 tane alıcağız 12k gibi bir fiyat oluyor max 13kyı zorlarım öneriniz varmıdır telefon nasıldır
he bu arada ailem 0 istiyor 2.ele ve kaçağa çok karşılar
zar zor ikna etmişken telefonu yenilememiz lazım

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
bende pro su var 128 gb lik gaye aaşırı memnunum hızlı kamerası iyi gayet canlı net çekiyor ama ekstra sd kart almanı tavsiye ederim :D

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Ahmet Yıldırım
Alınmaz. Ben de almaya karar vermiştim okuduğum yorumlara göre internette gezinirken bile ısınıyor. Mediatek helio işlemcilerin ortak özelliklerinden.

onur2001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Onur Bal
bende pro su var 128 gb lik gaye aaşırı memnunum hızlı kamerası iyi gayet canlı net çekiyor ama ekstra sd kart almanı tavsiye ederim :D
pro ile normali arasında dağlar kadar fark var be hocam

• Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam o kadar telefon kullanan birisi değilim gerçi telefonum eski ondandır :D 128 gb nasıl yetmiyor size ve prosu ne kadar

Newoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Emre Özmen
Arkadaşlar soru yukarda 2 tane alıcağız 12k gibi bir fiyat oluyor max 13kyı zorlarım öneriniz varmıdır telefon nasıldır
he bu arada ailem 0 istiyor 2.ele ve kaçağa çok karşılar
zar zor ikna etmişken telefonu yenilememiz lazım
Öncelikle Selamın Aleyküm annem ve babam Redmi 10 kullanıyor ve şuan çok memnunlar şarjı güzel gidiyor kutu içeriğinden kılıfı çıkmasıda ayrıca güzel kamerasıda çok seri ve mükemmel

kamtasya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
zöfer
xiaomi almayın aldırmayın yenilenmiş se 2020 gibi modellere yönelin ben 2022 kasımda xiaomi marka telefon aldım neredeyse 5 kere servise gönderdim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz. Ben de almaya karar vermiştim okuduğum yorumlara göre internette gezinirken bile ısınıyor. Mediatek helio işlemcilerin ortak özelliklerinden.
bu bütçede ne alabilirimki hocam 0

Newoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Emre Özmen
Dostum bizim elimizdeki telefonlar nedense hiç ısınmıyor

Öncelikle Selamın Aleyküm annem ve babam Redmi 10 kullanıyor ve şuan çok memnunlar şarjı güzel gidiyor kutu içeriğinden kılıfı çıkmasıda ayrıca güzel kamerasıda çok seri ve mükemmel
ısınma problemi diyolar herhangi bir sorun varmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

xiaomi almayın aldırmayın yenilenmiş se 2020 gibi modellere yönelin ben 2022 kasımda xiaomi marka telefon aldım neredeyse 5 kere servise gönderdim.
sana denk gelmiştir attığın telefon kaç k ?

Newoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Emre Özmen
Reis ben 2020 den beri Redmi Note 9S kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı daha

kamtasya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
zöfer
ısınma problemi diyolar herhangi bir sorun varmıdır

sana denk gelmiştir attığın telefon kaç k ?
genel olarak xiaomi rezalet bir firma cidden getmobil gibi yerlerden se 2020 xs max 11 gibi modellere yönelin kesinlikle xiaomi özellikle redmi almayın

h
Reis ben 2020 den beri Redmi Note 9S kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı daha
hacım sende çıkmadı diye kaliteli olmuyor anlayın şunu artık ya

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
yok hocam o kadar telefon kullanan birisi değilim gerçi telefonum eski ondandır :D 128 gb nasıl yetmiyor size ve prosu ne kadar
ben tam 1 yıl 8 gün önce aldım not 10 pro yu 8k ya aşırı resim çekmeye başladım yani kabul bir iphone 12 13 kadar iyi çekmiyor olabilir ama kendi fiyat bandında iyi çekiyor ama her resmi yüksek kalitede 4 mb olunca biraz hızlı doldurdum tabi birkaç oyun var onları silsem yer açılacak da XD ama dediğim gibi henüz bir yamuğunu görmedim kendisinin ve evet düzgün kullanırsan sarjı gayet uzun süre gidiyor pro modelinde ayrıca ek özeelikler var diye biliyorum standartıa göre

Top Bottom