Kanka Kesinlikle bulaşma !Xioami redmi 12pro alınır mı? 9500 bütçeye.
Özellikleri aynı çünki Boş cihaz 12 proBende telefon arıyorum 10k civarı 12pro ve 10 pro arasındayım 10 pro daha çok tutuluyor nedense.
10.000TL fiyat bandında ne önerebilirsiniz S20fe falan var galiba ama ?Kanka Kesinlikle bulaşma !
Redmi Note 10 Pro özellikleri aynı note 12 pro sadefe tasarım ve hızlı şarj degişmim başka bir şey degil alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özellikleri aynı çünki Boş cihaz 12 pro
Peki ne önerirsiniz ? açıkcası kafam tam karışık kız arkadaşıma alıcam fotoğraf video çekimi iyi olsun yeter.S20 Fe iyi cihaz alınır ama güncelleme destegi bitti 3 yıl falan kullanacaksan Al ama 4.5 5 yıl gibi uxun kullanimlarda sikiniti cikarabilir.
Daha çok ne yapıyorsun kaç yıl kullanacaksın ? Ona göre.Peki ne önerirsiniz ? açıkcası kafam tam karışık kız arkadaşıma alıcam fotoğraf video çekimi iyi olsun yeter.
POCO X3 aldım 3 yıl oldu hala canavar bozulma gibi bi durum olursa 5 e geçmeyi düşünüyorumPoco X5 Pro 5G ye bir bakmanı öneririm.
Daha çok sosyal medya film dizi izler sanırım fotoğraf ve video kaydı 60fps olsa süper olur..Daha çok ne yapıyorsun kaç yıl kullanacaksın ? Ona göre.
S20fe vs a34 hangisi?O zaman Samsung S20 fe al amoled ekran 120 Hz 4K 60 FPS snapdragon 865
Güzel telefon ama dedigim gibi uzun kullanımlarda sıkıntı çıkarabilir 4K 60 Fps o fiyatlara sıfır yurtiçinde başka cihaz yok benim bildigim ben Yd öneririm.