Neler Yeni

Xiomi 11t orjinal şarj makinesi nereden alabilirim?

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
Bilindik sitelerde ürün yorumlarına bakınca yan sanayi olduğunu belirten yorumlar görüyorum. Orjinal 67watt xiomi adaptörü nereden temin edebilirim?

man a man

80+ Bronze
Bulması zor bi adaptör. Kaçak telefon satan yerlere bakarsan telefon ve şarj aletini ayrı sattığı için bulabilirsin ben öyle temin etmiştim

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Burak
20 watt olanı bulunur da 67 olanı çok zor

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulması zor bi adaptör. Kaçak telefon satan yerlere bakarsan telefon ve şarj aletini ayrı sattığı için bulabilirsin ben öyle temin etmiştim
Telefonda yd bu arada 😄 2.el olarak aldım baya şüphem vardı sorun yaşayacağım diye çok şükür henüz bir problem yaşamadım. Fakat şarj adaptörünü 67 watt xiomi yazan bir yan sanayi ürün verdi 2-3saate anca dolduruyor. Cihazı bozmasından korkuyorum. Orjinal ürün bulabilirsem çok mutlu olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 watt olanı bulunur da 67 olanı çok zor
Malesef bulamıyorum.

man a man

80+ Bronze
Telefonda yd bu arada 😄 2.el olarak aldım baya şüphem vardı sorun yaşayacağım diye çok şükür henüz bir problem yaşamadım. Fakat şarj adaptörünü 67 watt xiomi yazan bir yan sanayi ürün verdi 2-3saate anca dolduruyor. Cihazı bozmasından korkuyorum. Orjinal ürün bulabilirsem çok mutlu olurum.
17 dakikada dolduruyor 67 watt harika bi olay fakat bataryayıda öldürüyor gibi. 33watt da iş görür 67wat bulamazsan

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
17 dakikada dolduruyor 67 watt harika bi olay fakat bataryayıda öldürüyor gibi. 33watt da iş görür 67wat bulamazsan
Dolapta bir satıcı var orjinal olduğunu beyan ediyor satışlarına baktım onlarca satmış ve hep5 yıldız acaba kaçak orj tel adaptörleri olabilir mi

man a man

80+ Bronze
Dolapta bir satıcı var orjinal olduğunu beyan ediyor satışlarına baktım onlarca satmış ve hep5 yıldız acaba kaçak orj tel adaptörleri olabilir mi
Adaptör pahalı olduğu için bazı kişiler telefonu alırken adaptörü almıyor onları satıyor olabilir şansını deneyebilirsin hocam.

Top Bottom