Neler Yeni

Xiomi TV Stick 4k vs 1080p

Leyeres

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Özgür Kocaalioğlu
Oturduğum yerde sadece xiomi tv stick 4k olan versiyon varmış benim televizyon 1080p görüntüde bir sorun yaşatır mı? bilmediğimden soruyorum teşekkür ederim.

SPERANZA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
Oturduğum yerde sadece xiomi tv stick 4k olan versiyon varmış benim televizyon 1080p görüntüde bir sorun yaşatır mı? bilmediğimden soruyorum teşekkür ederim.
Bende mi box var tv stickin üst versiyonu tv eski Samsung 1080p 60 hz herhangi bir sorun yaşatmıyor ama alabilirsen mi box al derim daha akışkan ve USB portu var

Leyeres

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Özgür Kocaalioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende mi box var tv stickin üst versiyonu tv eski Samsung 1080p 60 hz herhangi bir sorun yaşatmıyor ama alabilirsen mi box al derim daha akışkan ve USB portu var
plazmaya takıcam sıkıntı yaratır gibi. Galiba tv ler aynı ama bilemedim

Vatan.Delisi

80+ Bronze

Google Google TV (4K) özellikli Chromecast tavsiye ederim​

SPERANZA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
plazmaya takıcam sıkıntı yaratır gibi. Galiba tv ler aynı ama bilemedim
Knk hdmı ile bağlıyorsun monitör gibi bir sorun oluşmuyor zaten onun içinde kendi işlemcisi falan var ama dediğim gibi mi box daha rahat bi deneyim sağlar içindeki işlemci de daha iyi ama tv stick te sorun yaratmaz gönül rahatlığı ile alabilirsin

Leyeres

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Özgür Kocaalioğlu
Knk hdmı ile bağlıyorsun monitör gibi bir sorun oluşmuyor zaten onun içinde kendi işlemcisi falan var ama dediğim gibi mi box daha rahat bi deneyim sağlar içindeki işlemci de daha iyi ama tv stick te sorun yaratmaz gönül rahatlığı ile alabilirsin
peki 1080p ekrana 4k özellikli sticki takarsam görüntü kırılması mı bozulması mı ne öyle şeyler meydana gelir mi yoksa 1080p devam mı eder. Dediğin üründe güzel bi üstü onada bakacağım ama teşekkür ederim

SPERANZA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
Tv stick 4K destekliyor şey gibi düşün o tv ye ps5 bağlarsan her ne kadar iyi çözünürlük verse de tv sana 1080p verecek

Leyeres

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Özgür Kocaalioğlu
Tv stick 4K destekliyor şey gibi düşün o tv ye ps5 bağlarsan her ne kadar iyi çözünürlük verse de tv sana 1080p verecek
eyvallah hocam bu tv işleriyle pek aram yok para boşa gitmesin diye sordum.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
İkisi de değil bütçe paylaş öneri yapayım hocam Xiaomi sadece ismi var diye biliniyor. Çok daha iyi cihazlar var.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
2000 geçmesin desek
Üzerine ekleyip alın veya indirim bekleyin 1700'lere falan düştüğünü gördüm 1 ay önce. Ben 2.200 e almıştım 1 yıl önce falan. Aynısı bende var çok iyi cihaz işlemcisi grafik yongası vesaire. Xiaomi balonuna para yedirmeyin, ismi var diye box cihazları pahalı satılıyor. Tüm lisanslara sahip bu cihaz da, değerledirmelerine bakın anlarsınız zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,489
Üyeler
166,216
Son üye
ItzAlper_
Top Bottom