Android Xiomi ve Samsung arasında kaldım

SamiK

80+
Reaksiyon skoru
7
Xiomi note 10Pro ile Samsungun a23 ve m23 modelleri arasında kaldım. Bunların dışında önerebileceğiniz modeller varsa onlara da açığım.
Kullanım; oyun, ufak çaplı video düzenleme
*Bütçe 5000Tl civarı

Eğer ki ben sağlam telefon istiyorum derseniz xioami'den uzak durun. Çok uzunca yazmak istemiyorum ama xioami telefonlar durduk yere bozulup size gereksiz bir anakart masrafı yani nereden baksanız 2k+ tl masraf çıkartabilecek telefonlardır.

A23 antutu skoru bir tık daha yüksek gözüküyor. A23 olabilir.

Redmi note 10 pro eğer sağlam ve herhangi bir kronik sorunu yoksa almanı öneririm her özellik bakımından samsung modellerinden iyi kalıyor bir tek m23'ün işlemcisi bir tık ileride tabii diğer taraftan bakınca bayağı bir fark var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ki ben sağlam telefon istiyorum derseniz xioami'den uzak durun. Çok uzunca yazmak istemiyorum ama xioami telefonlar durduk yere bozulup size gereksiz bir anakart masrafı yani nereden baksanız 2k+ TL masraf çıkartabilecek telefonlardır.

A23 antutu skoru bir tık daha yüksek gözüküyor. A23 olabilir.
Yanlışın var.

Redmi note 10 pro eğer sağlam ve herhangi bir kronik sorunu yoksa almanı öneririm her özellik bakımından samsung modellerinden iyi kalıyor bir tek m23 işlemci konusunda bir tık geride kalır tabii diğer taraftan bakınca bayağı bir fark var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlışın var.
Hocam komiksiniz. Evimde 2 adet xiaomi cihazı vardı. İkisi de bir süre sonra bozuldu ve servis bana telefonlar düşmüş dedi. Telefonlar düşmedi bile.
Onu geçtim. Akrabalarımın yarısı xiaomi kullanır. Bir çoğu benzer durum yaşadı. Para kitlemek için sıradışı bir yöntem. Yaşadığımı ve gördüğümü söylüyorum.

Hadi onu geçtim. Yazılımı stabil sayılmaz. Muhakak bir süre sonra bir çeşit sorun çıkartıyorlar.

Hocam komiksiniz. Evimde 2 adet xiaomi cihazı vardı. İkisi de bir süre sonra bozuldu ve servis bana telefonlar düşmüş dedi. Telefonlar düşmedi bile.
Onu geçtim. Akrabalarımın yarısı xiaomi kullanır. Bir çoğu benzer durum yaşadı. Para kitlemek için sıradışı bir yöntem. Yaşadığımı ve gördüğümü söylüyorum.

Hadi onu geçtim. Yazılımı stabil sayılmaz. Muhakak bir süre sonra bir çeşit sorun çıkartıyorlar.
A23 için dediğinize karşılık dedim yoksa sorunları olan modelleri çok ama bu modeli gayet iyi tabii herhangi bir sorunu yoksa. Yazılım sorunu çok fazla bende kullandım tabii güncelleme yaptıktan sonra oldu genelde yazılım sorununu yaşayanlar hep güncelleme sonrası yaşıyor. Bu arada kullandığınız modeller neydi?

A23 için dediğinize karşılık dedim yoksa sorunları olan modelleri çok ama bu modeli gayet iyi tabii herhangi bir sorunu yoksa. Yazılım sorunu çok fazla bende kullandım tabii güncelleme yaptıktan sonra oldu genelde yazılım sorununu yaşayanlar hep güncelleme sonrası yaşıyor. Bu arada kullandığınız modeller neydi?
Bizde olanlar 2 adet Note 9S. Akrabalarda değişiyor. Note 10 da var mi 11 lite da var. Genelde güncel olanlar.

Bizde olanlar 2 adet Note 9S. Akrabalarda değişiyor. Note 10 da var mi 11 lite da var. Genelde güncel olanlar.
Benim tanıdığım da redmi note 9 pro kullanıyor gerçi o mutlu ama çoğu modelleri sorunlu hatta bu modelde kameraya toz kaçma gibi bir problemi vardı sanırım ama arkadaş böyle bir sorun yaşamadı şanslı çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,212
Üyeler
192,647
Son üye
tyreat
Geri