Öneri 3 4 adet laptop arasında kaldım hangisini almalıyım

Hasan8371

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar çok arada kaldım yakın zamanda bir laptop almayı planlıyorum bütcem max 50k gibi ve 3 4 laptop arasında kaldım başta lenovonun loq serisi cihazları gözüme çarptı fiyatları ve teknik ve donanımsal özellikleri bakımından çok iyi duruyordu sonra biraz araştırdım ve çoğu modelinde anakart sorunları olduğunu farkettim daha sonra hp tarafına yöneldim onda da hall sensör arızaları olduğunu fark ettim (sadece s0 ve r0 modelleri) diye okudum fakat emin olamadım ve son olarak acer a ve casper a yöneldim ama yine de size sormak istedim. ne kadar oyuncu bilgisayarı alacak olsam da çok yüksek gereksinim isteyen hikayeli aşırı zorlayıcı vs oyunları pek oynamıyorum diyebilirim önerilere açığım. aslında sorunsuzluk düsük ısı iyi ekran özellikleri gibi şeyler benim için biraz daha önemli diyebilirim

Arada kaldıgım modeller bunlar bunlardan hariç önerilere de açığım diyebilirim bütçe 50k gibi öneriler iyi olur

bunu al hocam
hocam herhangi bir kroniği vs yoktur değil mi pek fazla bilgi sahibi değilim uzun süreler bakımlarını yaptırıp kullanmak istiyorum

hocam herhangi bir kroniği vs yoktur değil mi pek fazla bilgi sahibi değilim uzun süreler bakımlarını yaptırıp kullanmak istiyorum
casper ve hp de var benim bildiğim yok en iyi seçenek acer

Hiç biri değil. Asus tuf 16 i5 modeli bunların hepsinden iyidir. Fiyatı 48k ya kadar düştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,334
Üyeler
184,431
Son üye
charlesleclerc16
Geri