Steller Lumens. Neyin SS'ini atayım ki? Geçmiş işlemlerde böyle bir işlem yaptığıma dair bilgi yok. TxID bilgisine ulaşamıyorum.ss atarsan bakalım. hangi ağdan gönderdin?
Ben işlemi yaparken böyle bir uyarı yoktu. Neye bastınızda geldi bu uyarı?
hacim okuma yazman yok mu?? yaziyor orada fonlarınız güvende kalacak diye,, ayrica dünyanin en guvenilir kripto para borsasi Coinbase niye puf olsun paran,, bekle yarina kadar olmadi destege yazarsinBen işlemi yaparken böyle bir uyarı yoktu. Neye bastınızda geldi bu uyarı?
Şey diyeceğim orada yazıyor ama ben yine de sorayım: Para puf olmaz değil mi araya kaynamaz?
Okumam yazmam var da baktım yine yatmamış. Geçmiş işlemlerde de yok. XLM sorunu çözülmüş ama benim para hala yok.hacim okuma yazman yok mu?? yaziyor orada fonlarınız güvende kalacak diye,, ayrica dünyanin en guvenilir kripto para borsasi Coinbase niye puf olsun paran,, bekle yarina kadar olmadi destege yazarsin
memo ve adres kısmını doğru girdin mi?Coinbase'de 110 TL'lik XLM çektim binance'e. Kesinlikle her şeyi doğru girdim. Böyle şeylerde paranın puf olacağını bildiğimden her şeye dikkat ederim, boşluk falan kaldı mı vesaire.
15 20 dakika falan oldu daha gelmedi. Normalde 3 dakika içerisinde gelmesi lazımdı. Para nolcak?
@BlueLabels @FatihCevik
Konu kapandı hocam.memo ve adres kısmını doğru girdin mi?