Neler Yeni

XM1R 2025 TE ALINIR MI?

Subluxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Pamuk Gencer
Merhabalar,mousepad olarak porge speed 48x40 mousepad alacaım almışken param varken hazırda birde mouse satın alacağım şuan prozone kablosuz mouse kullanıom şarja takıp durmak beni sıktı aklımda şuan
Endgame xm1r,endgame op1 1k hz,glorıous model d ve glorıous model ı oyuncu farelerı var aklımda şuan en yatanı xm1r oldu op1 1k 500 tl daha pahalı,xm1r+mousepad aynı paraya denk geliyor xm1r da sensörüdür skatezidir özellikleri filan hoşuma gitti lakin internette 2,3 yıl önceden kalma yorumlar gördüm çift tıklama sorunu başlığı altında bazı yorumlar iyi bazıları sıkıntılı bir switche sahip diyor içindeki switcch kaılh gm8.0 anahtar bide rampage zenıth pro yani daru a950 klonunu donanım arşivi yotubeda inceledi ve baya premium özelliklere sahip olduğunu söyledi farenin o faredede aynı kaılh gm8.0 anahtarlar var internette gprox e takanlar bile olmuş sorun swıtchtemı mousedemı pek anlayamadım connect gamede şuan 999 tl,çift tıklama sorunu uzun vadede oluyor diyorlar aman aman çok fare alan birisi değilim bozuldukça satın alırım elimdeki prozone yetiyor ancak beyaz tema bır setupa geçiş yapıorum ve bir yandan şarj durumu sıktı b
Ekran görüntüsü 2025-01-04 200057.png
eni çift tıklama sorunu yaşarmıyım yaşamazmıyım rahat 3 yıl kullanacağım fareyi bu benim için önemli.(fps oyunları ve arada hikayeli oyunlar oynarım ama genelliklegünlük kullanım)
+reis şimdi baktımda kablosunda sıkıntı varmış galiba youtube shortsta cs oynayan bırısnın kablosunun oyun sırasında sıkıtnılı olduğu gozukuoyrdu oyle bı mevzu cıdden varmıdır bılen varsa aydınlatsın beni
+bütçeyi arttırıp op1 1k hz halinide alabilirim 8k hz hali en iyi 2024 mouse listelerinde yer alıyor diyw biliyorum tek fark 8khzdır buyuk ıhtımalle

Son düzenleme:
Top Bottom