Neler Yeni

XMP Açınca Mavi Ekran Yiyiyorum (Yeni PC)

LilBerhim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berhim
BİOS'un ne zaman geleceği belli olmaz. Ufak çaplı bir araştırma yapıp stabil bir anakart alman mantıklı olur.
Çok teşekkür ederim bütün ilginiz ve yardımınız için gerçekten sıkılmadan bana hep yardımcı oldunuz. Anakartı iade edip başka anakart bakacağım.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Hocam konuyu okudum biraz. Xmp kapalı iken hata vermiyor demişsiniz. Büyük ihtimal xmp değerleriniz hatalı. Aynı durum benim de başıma gelmişti. Ramin gecikme ve mhz değerlerini elimle girerek deneye deneye sorunsuz kısıma getirdim. Ramleriniz büyük ihtimal sorunsuz fakat xmp ayarları yanlış. Siz de bilen birinden yardım alarak rami overclock ediyormuş gibi değerleri elinizle girerek kurtulabilirsiniz bu sorundan.

TRAKYALI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hasan hüseyin akgül
Hocam konuyu okudum biraz. Xmp kapalı iken hata vermiyor demişsiniz. Büyük ihtimal xmp değerleriniz hatalı. Aynı durum benim de başıma gelmişti. Ramin gecikme ve mhz değerlerini elimle girerek deneye deneye sorunsuz kısıma getirdim. Ramleriniz büyük ihtimal sorunsuz fakat xmp ayarları yanlış. Siz de bilen birinden yardım alarak rami overclock ediyormuş gibi değerleri elinizle girerek kurtulabilirsiniz bu sorundan.
peki bu değerleri nerden bulabilirz

Top Bottom