Tolgax güneş
80+ Bronze
Arkadaşlar 3000 MHz ram var 2 tane 16 GB bunları 3200 yapsam bios üzerinden bir sorun olurmu ?
Xmp ileyse sorun olacağını sanmıyorumArkadaşlar 3000 MHz ram var 2 tane 16 GB bunları 3200 yapsam bios üzerinden bir sorun olurmu ?
Apu sistem var yeni aldım ram kar farklı biri Corsair diğeri gskill ikiside 3000 MHz ve Cl 16 sorunsuz çalışıyor ilerde sorun olurmu ?Xmp ileyse sorun olacağını sanmıyorum
Volt yapmadan çıktım sorun olurmu görmedim mesajını kusra bakma.Sen xmp aç sonra voltajı 0.10v yükselt 3200 seç bişi olmaz.
Voltaj arttırmama gerek varmı ?En kötü sistem görüntü vermez, onda da biosu sıfırlarsınız. Sorun biter
Ram'e göre değişir, deneyerek öğrenebilirsiniz. Ayrıca yaptıktan sonra test etmeyi unutmayınApu sistem var yeni aldım ram kar farklı biri Corsair diğeri gskill ikiside 3000 MHz ve Cl 16 sorunsuz çalışıyor ilerde sorun olurmu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Volt yapmadan çıktım sorun olurmu görmedim mesajını kusra bakma.
Voltaj arttırmama gerek varmı ?
İki tane farklı marka ram var şuan 3200 mhzde voltajı kaç yapmam lazım ?Ram'e göre değişir, deneyerek öğrenebilirsiniz. Ayrıca yaptıktan sonra test etmeyi unutmayın
Sen xmp aç sonra voltajı 0.10v yükselt 3200 seç bişi olmaz.
1.40 yap bişi olmazİki tane farklı marka ram var şuan 3200 mhzde voltajı kaç yapmam lazım ?
Alıntıyı görüntüle
Normalde 1350 1360 mı yapayım ?
Nokta koyunca nedense auto yazıyor neden öyle ?1.40 yap bişi olmaz