cahil muhendis
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
teşekkür ederim cevabınız için aslında tam manasıyla siyah bir sistem kullanıyordum ilk rgb oldu diyebilirim kontrol edilebiliyormu yazılımla?Hayırlı olsun hocam, kaliteli bellek almışsın. Rgb'si de çok iyidir.
? çok ucuz değil o paraya vatanda 5070 satıldıvatandan indirimle asus prime 5060ti 16gb 3 fan versiyonu 24bin liraya aldım çok ucuza, dün ise
ne zaman hocam birde kaç gb versiyonu, 16dan aşağısı beni kurtarmıyor malesef yapay zeka ile uğraştığım için ramleri yükseltme sebeimde oydu? çok ucuz değil o paraya vatanda 5070 satıldı
25,367 5070? çok ucuz değil o paraya vatanda 5070 satıldı
eğer sırf oyun için alcak olsaydım tercihim olabilirdi25,367 5070
o para dediğim işte bu 1k fark25,367 5070
2 hafta önce falandı herhalde. gaming gecesinde de hep 27-28 5070 oluyor tepe modelne zaman hocam birde kaç gb versiyonu, 16dan aşağısı beni kurtarmıyor malesef yapay zeka ile uğraştığım için ramleri yükseltme sebeimde oydu
hayırlısı böyleymiş hocam dediğim gibi yapay zeka ile uğraşmasaydım direkt alırdım zateno para dediğim işte bu 1k fark
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 hafta önce falandı herhalde. gaming gecesinde de hep 27-28 5070 oluyor tepe model
Anakartının rgb yazılımı ya da xpg’nin kendi yazılımı olan xpg prime ile istediğin gibi konteol edebilirsin.teşekkür ederim cevabınız için aslında tam manasıyla siyah bir sistem kullanıyordum ilk rgb oldu diyebilirim kontrol edilebiliyormu yazılımla?