ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 80+ Gold Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 6,540 17 Şubat 2021 #1 XPG core reactor güç kaynağım var aceba sleeved kablo alıp taksam nasıl olur birde kabloların kalitesi güç kaynağının içerisinden çıkandan iyi mi olur kötü mü?
XPG core reactor güç kaynağım var aceba sleeved kablo alıp taksam nasıl olur birde kabloların kalitesi güç kaynağının içerisinden çıkandan iyi mi olur kötü mü?
PuMaT 80+ Bronze Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 559 17 Şubat 2021 #2 Uzatma kablosu alırsan bir sorun çıkmaz. Ayrıca kalitesinin değişeceğini sanmıyorum.
ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 80+ Gold Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 6,540 17 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 PuMaT yazmış: Uzatma kablosu alırsan bir sorun çıkmaz. Ayrıca kalitesinin değişeceğini sanmıyorum. Devamı için tıklayın... peki kabloyu uzun alsam direk güç kaynağından anakarta yetecek kadar uzunlukta veya ekran kartına yetecek kadar
PuMaT yazmış: Uzatma kablosu alırsan bir sorun çıkmaz. Ayrıca kalitesinin değişeceğini sanmıyorum. Devamı için tıklayın... peki kabloyu uzun alsam direk güç kaynağından anakarta yetecek kadar uzunlukta veya ekran kartına yetecek kadar
PuMaT 80+ Bronze Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 559 17 Şubat 2021 #4 Onun sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum. Aynı marka kablo alırsan sıkıntı olmaz gibi.
ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 80+ Gold Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 6,540 17 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 PuMaT yazmış: Onun sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum. Aynı marka kablo alırsan sıkıntı olmaz gibi. Devamı için tıklayın... sağolasın usta
PuMaT yazmış: Onun sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum. Aynı marka kablo alırsan sıkıntı olmaz gibi. Devamı için tıklayın... sağolasın usta