Her firmanını olumsuz müşterilerivar ama site güvenilirSitem bu bide gamegaraj güvenilir bir firma mı çoğunlukla olumlu yorumlar gördüm fakat sorun yaşayanlarda var
Alıntıyı görüntüle
x670 anakarta ihtiyacınız var mı gerçektenShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Shark 7A çoğu kişi bu sistemi önerdi zaten 1-2 aydır araştırıyorum fakat 4070 ti super bugün almayı düşündüm normalde inno3d 4070 super 2x alacaktım sizce inno3d 4070 ti super 3x oc mi daha iyi yoksa palit 4070 ti super jetstream mısistemin linkini paylaşabilir misiniz
MSI PRO B650M-P Modeli vardı alacaktım fakat stoğu bitti almışken daha kaliteli almak istedimx670 anakarta ihtiyacınız var mı gerçekten
b650 serileri daha fiyat performans kaçmaz mı şu sisteme
kingston renegade 1 tb da daha ucuz ve gayet kaliteli bir ssd
asus b650m r vardı sanırsamShark 7A çoğu kişi bu sistemi önerdi zaten 1-2 aydır araştırıyorum fakat 4070 ti super bugün almayı düşündüm normalde inno3d 4070 super 2x alacaktım sizce inno3d 4070 ti super 3x oc mi daha iyi yoksa palit 4070 ti super jetstream mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI PRO B650M-P Modeli vardı alacaktım fakat stoğu bitti almışken daha kaliteli almak istedim
hazır sistem de sığmayacak ürün olmazBide XPG K Kasaya sığar mı hepsi kasa hakkında fazla bilgi bulamadım
Sistemi sabah böyle özelleştirip aldım parcalar ile sıkıntı yasamam heraldehazır sistem de sığmayacak ürün olmaz
başka yerlere de baktınız mı bu fiyat bandından daha aşağıya var mı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi tek tek araştırıyorum
İşlemci 7500f tray
aynı soğutucu ki 7500f için bir tık daha ucuz bakılabilir
x123 termal macun
b650 anakart
aynı ram
kc3000 m2 ssd 1 tb
galaxt 4070ti super
high power 800w 80+ psu
dark maxima v30 arg bilgisayar kasası
ben bu şekilde tek tek topladım 58000 tl ye toplanıyor
senin sistemdeki anakartı b650 ye çektiğimde 57500 filan yapıyor
3ü 5i önemli değil alayım geçeyim diyorsan alacaksan al
ama bir çoğumuzun beklentisi olan hazır sistem fiyat avantajı çok çok ta yok özelleştirmeler devreye girince
anakrtın çok güzel bir ankart fakat bu işlemci için gerek yokSistemi sabah böyle özelleştirip aldım parcalar ile sıkıntı yasamam heralde
Alıntıyı görüntüle