Neler Yeni

🔥İndirim Xpg kasa 399TL ! Gaming gen Tr

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Arkadaşlar Gaming gen Tr nin bugünki indirimli ürünü Xpg kasa. Fiyatı güzel düşmüş. Pc toplayacaklar tercih edebilir. Size haber vereyim dedim :D

Son düzenleme:

Tolgax güneş

80+ Bronze
Arkadaşlar Gaming gen Tr nin bugünki indirimli ürünü Xpg kasa. Fiyatı güzel düşmüş. Pc toplanacaktır tercih edebilir. Size haber vereyim dedim :D
Bişey sorucam bu kasanın önü kapalı ısınmazmı ?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kesinlikle alınır bu fiyata çakma markalardan dandik kasalar satılıyor şuan 390 tl ya :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanı tamamen açık değil mi? Bence çok ısınacak bir kasaya benzemiyor.
önde arada bi boşluk var ordan alıyor muhtemelen bazı nzxt kasalarındaki gibi

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Arkadaşlar Gaming gen Tr nin bugünki indirimli ürünü Xpg kasa. Fiyatı güzel düşmüş. Pc toplanacaktır tercih edebilir. Size haber vereyim dedim :D
Güzel kasa.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
N
Nedense , düz kasalar bana artık itici geliyor

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Bu kasa çoğu erkekten yakışıklı

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
az önce konu açıcaktım bu konuyu gördüm aman aman sakın gaming.gen.tr den alışveriş yapmayın
geçtiğimiz hafta salı günü sapphire nitro+ rx 6700 xt sipariş ettim stokta yok diye iptal ettiler ve sonra benim siparişim iptal olduktan sonra ürün hemen geri stokta var diye sitede yayımlandı
perşembe günü gigabyte vision oc rtx 3070 sipariş ettim cuma günü siparişimi iptal ettirdim ve 18 bin tl paramı hesabıma yatırmalarını bekliyorum o günden beri sürekli yatırıcaz deyip geçiştiriyorlar kaç kez arayıp mesaj attım resmen başlarında savıyorlar bugün de yatmazsa param savcılığa gideceğim bu nedir yavvvv ülkede herkes dolandırıcı olmuş firmalarda buna dahil 3500 tl 1080 ti den dolandırıldığım yetmezmiş gibi şimdi birde 18 bin tl m gitti Allah a havale ediyorum

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
az önce konu açıcaktım bu konuyu gördüm aman aman sakın gaming.gen.tr den alışveriş yapmayın
geçtiğimiz hafta salı günü sapphire nitro+ rx 6700 xt sipariş ettim stokta yok diye iptal ettiler ve sonra benim siparişim iptal olduktan sonra ürün hemen geri stokta var diye sitede yayımlandı
perşembe günü gigabyte vision oc rtx 3070 sipariş ettim cuma günü siparişimi iptal ettirdim ve 18 bin TL paramı hesabıma yatırmalarını bekliyorum o günden beri sürekli yatırıcaz deyip geçiştiriyorlar kaç kez arayıp mesaj attım resmen başlarında savıyorlar bugün de yatmazsa param savcılığa gideceğim bu nedir yavvvv ülkede herkes dolandırıcı olmuş firmalarda buna dahil 3500 TL 1080 ti den dolandırıldığım yetmezmiş gibi şimdi birde 18 bin TL m gitti Allah a havale ediyorum
Bir çok kişi alışveriş yapıyor, ekran kartı stokları çok hızlı tükeniyor gerçekten stokları bitmiş olabilir. Kasa da böyle bir durum olacağını sanmıyorum. Ayrıca geçenlerde indirimden monitör aldım hemen getirdiler :D

Bir çok kişi alışveriş yapıyor, ekran kartı stokları çok hızlı tükeniyor gerçekten stokları bitmiş olabilir. Kasa da böyle bir durum olacağını sanmıyorum. Ayrıca geçenlerde yine indirimden monitör aldım hemen getirdiler :D
peki söyler misiniz 18 bin tl nerede

Top Bottom