buna olabilir mikrodalga gibi kasa.
Bu kasayı ve rx7700xt aldım ancak kasaya rx7700xt'yi takamıyorum. Fikriniz var mı?XPG Lander 500 LANDER500-BKCWW Fansız Temperli Cam Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bende bu kasayı aldım fakat nasıl bir fan takacağımı bilmiyorum anakartıma uygunmu değilmi kasaya uygunmu değilmi hiç bilimiyorum bi fan öneriniz varmı yardımcı olursanız sevinirimİstanbul çapada yeri.
Gidip kendiniz almaya çalışırsanız 1500.
Dandik fanlarını çıkarttrırsanız. 1200
Ben 1200 e aldım dün fanları çıkarttırıp fiyatına göre efsane kasa.
Malzeme kalitesi de oldukça yeterli
Hocam kasa tipik kasa fanı destekliyor yani 12 cm lik kasa fanları.bende bu kasayı aldım fakat nasıl bir fan takacağımı bilmiyorum anakartıma uygunmu değilmi kasaya uygunmu değilmi hiç bilimiyorum bi fan öneriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim
hocam öncelikle çok teşekürler kasanın içinde fan yok diye biliyorum öyle yazıyor fansız kasa o yuzden fan almak zorundayım önerdiğiniz fanı alıcamHocam kasa tipik kasa fanı destekliyor yani 12 cm lik kasa fanları.
Yani anakartınıza her fanı uydurursunuz onda sıkıntı yokda RGB leri ayarlamanız gerekir onuda bir konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olur.
Fan önerim ise:
Thermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada içinde gelen fanlar ilede idare edebilirsiniz. İş görüyor yani. Ha ben takıntılıyım diyorsanız çekin bundan 2x3 çoşun
Zokonun içinde fan çıkıyor nasıl yok?hocam öncelikle çok teşekürler kasanın içinde fan yok diye biliyorum öyle yazıyor fansız kasa o yuzden fan almak zorundayım önerdiğiniz fanı alıcam
ANAKARTIM bu
https://www.incehesap.com/asus-prime-h610m-k-argb-gaming-anakart-fiyati-67474/
argb desteği var 2 pin diyor tam anlamadım o konuyu şimdi 2 fanın tekmi rgb si olcak
Nasil yapacagiz peki , benim de pek fikrik yok ama ileride yaparsam diye ogrenmek isterimZokonun içinde fan çıkıyor nasıl yok?
Ayriyetten çoklayıcıyla bağlarsınız anakarta fanları hepsi argb olur onda sorun yokta.
Zokoda nasıl fan yok? Link atarmısınız