Neler Yeni

xpg pylon 750w 80 plus bronze alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,136
İsim
Murat Orhan
1000 TL anlaştık faturası garantisi yok sorunsuz çalıştığını söylüyor satıcı alınır mı sizce 550w modeli 1499 TL sıfırı
Güzel fiyat alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya millet ne ağlamış osu yok busu yok diye. Garanti etiketi üstündeyse al hiçbir halt olmaz merak etme sen.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Güzel fiyat alınabilir.

Ya millet ne ağlamış osu yok busu yok diye. Garanti etiketi üstündeyse al hiçbir halt olmaz merak etme sen.
adama yazdım almayacağım diye ben şanssız bir insanım pişman olmak istemiyorum bütçe kısıtlı zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan
Bende psu mu ikinci elden aldım nzxt 550W bi psu idi etiket falan hiç bakmadım garantisi vardı sadece aldım hiçte pişman olmadım gayet güzeldi

Elden aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,136
İsim
Murat Orhan
adama yazdım almayacağım diye ben şanssız bir insanım pişman olmak istemiyorum bütçe kısıtlı zaten
Hocam gayet güzel bir PSU elinin tersiyle itme hata ediyorsun şuan.

2. el psu almak sana hiçbir sorun yaratmaz. Alırken garanti etiketine bak üstünde mi PSU hiç açılmış mı diye yoksa sıkıntı yoktur. Benim şuan elimde 2tane psu var Corsair 600w ve Highpower 750w hepsini aktif kullanıyorum ilk günkü gibiler.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Hocam gayet güzel bir PSU elinin tersiyle itme hata ediyorsun şuan.

2. el psu almak sana hiçbir sorun yaratmaz. Alırken garanti etiketine bak üstünde mi PSU hiç açılmış mı diye yoksa sıkıntı yoktur. Benim şuan elimde 2tane psu var Corsair 600w ve Highpower 750w hepsini aktif kullanıyorum ilk günkü gibiler.
garantisi olmayan bir psu ne kadar güven verebilir ki sorun çıksa adam test ettin çalışıyordu diyecek bu riski alamayacağım psunun güzel ve kaçırılmayacak fiyatta olduğunu bende biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,136
İsim
Murat Orhan
garantisi olmayan bir psu ne kadar güven verebilir ki sorun çıksa adam test ettin çalışıyordu diyecek bu riski alamayacağım psunun güzel ve kaçırılmayacak fiyatta olduğunu bende biliyorum
Hocam ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına PSUdan bahsediyoruz ya? Ekran kartı değil ram değil anakart değil PSU. Bu PSU'yu nasıl bozmuş olabilir fiziksel bir şiddet uygulayıp uğraşılabilecek bir şey değil ki PSU. Tamirli olsaydı alınmaz derdim ki özellikle Garanti etiketine bak diyorum. Sıfır bu fiyatlara alacağın bir PSU emin ol 20 kat daha çok zarar verir sana.

Top Bottom