İçler acısı bu durum insanın hevesini kırıyorİki ay önce aynı ramin RGS'siz halini 5.800 TL'den almıştım. 7.000 TL civarından düştüğünü gördüğümden de, "foruma da atayım insanlar yararlansın." düşüncesi ile sıcak fırsatlara ilk konuyu atmıştım. Konuda 5.800 TL'ye burun kıvıran insanlar olmuştu. Şimdi şu gelinen hale bak.
Kırmaz mı, tabi ki kırar. İnsanlar birşeyler alabilmek için Kasım Ayı'nı bekledi hep. Benim yakından arkadaşlarım da bekledi, beklettiklerim de oldu.İçler acısı bu durum insanın hevesini kırıyor
ulan bu zamlar neymiş be 1 ay önce olsa o para bile verilmezdiAh be takip etmek lazım c36 ama o para verilirdi
03 temmuzda ggece felan yoktu girdim aldım.Temmuzda mı gece mi
Kasım sallama ayı olduKırmaz mı, tabi ki kırar. İnsanlar birşeyler alabilmek için Kasım Ayı'nı bekledi hep. Benim yakından arkadaşlarım da bekledi, beklettiklerim de oldu.
Kasım sallama saplama ayı olduKırmaz mı, tabi ki kırar. İnsanlar birşeyler alabilmek için Kasım Ayı'nı bekledi hep. Benim yakından arkadaşlarım da bekledi, beklettiklerim de oldu.
Kasım sallama ayı oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasım sallama saplama ayı oldu
4 gün önce olm ramler uçmuş hepsiburada bunu niye bu fiyattan satıyor lan bunlar olayın farkında değil herhalde ayıkmadan alayım hemen diyip çat diye sipariş ettiğim ram9 bin tl olan tam tam alıcaktım 13.700 olmuş kafayı yemek üzereyim
Xpg Lancer Rgb White AX5U6000C3016G-DCLARWH 32GB (2X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Gaming (Oyuncu) Ram
Bende aynı şekilde 8 civarına düşmesini umuyordum ama hüsran oldu.İnşallah 11.11 de indirim olur yoksa sistemi toplayamayacağım bi ram eksik kaldıbir süredir o fiyattaydı biraz daha düşer diye bekliyordum ben de