Neler Yeni

Yardım XPG Spectrix D41 Modeli ve XPG Spectrix Tuf Gaming Alliance uyumlu mu?

Herrscher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arif DALGALI
Arkadaşlar bundan 2 hafta öncesinde RAM olarak XPG Spectrix D41 (Kırmızı Model) 2x8GB olarak almıştım. Bu haftada onu 32 GB'a yükseltmek için ucuz gördüğüm yerden Trendyol'dan aynısını aldım sandım fakat XPG Spectrix Tuf Gaming Alliance isimli Siyah modeli geldi. Bu ikisi birbirinden pek farklı durmuyor 3200 MHz CL16 ve ikisininde kodları PC4-25600 olarak geldi yani tıpa tıp aynı fakat sadece Tuf gaming Alliance kısmı birde siyah olarak geldi. Farklı RAM takınca bir sorun yaşar mıyım diye korkuyorum aslında.. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
4ef7fa67-5480-444b-a634-a599e3e94252.jpg

Ekler

• 5ae451c4-098e-40ce-ba62-e2ec320ab1e1.jpg
    5ae451c4-098e-40ce-ba62-e2ec320ab1e1.jpg
    148.8 KB · Hit: 58
En İyi Cevap
Şuanda bilgisayar parçalarını yeni yeni topluyorum ve Anakart+Ekran kartım Kargo firmasında onları beklıyorum. Beklerkende 15 gün içerisindeki iade süreci geçmemesi için sormuştum..
Kesin bir şey söylemek zor, bazen tamamen aynı gözüken ramler bile içerisindeki çip farkları yüzünden uyuşmazlık yapabiliyor.
Ancak dediğim gibi yüksek ihtimalle sorunsuz olarak çalışacaktır.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar bundan 2 hafta öncesinde RAM olarak XPG Spectrix D41 (Kırmızı Model) 2x8GB olarak almıştım. Bu haftada onu 32 GB'a yükseltmek için ucuz gördüğüm yerden Trendyol'dan aynısını aldım sandım fakat XPG Spectrix Tuf Gaming Alliance isimli Siyah modeli geldi. Bu ikisi birbirinden pek farklı durmuyor 3200 MHz CL16 ve ikisininde kodları PC4-25600 olarak geldi yani tıpa tıp aynı fakat sadece Tuf gaming Alliance kısmı birde siyah olarak geldi. Farklı RAM takınca bir sorun yaşar mıyım diye korkuyorum aslında.. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Alıntıyı görüntüle
takıp denemek bir alternatif olabilir mi acaba ? =D

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
Sadece amblem basılmış gibi duruyor ama model numaraları aynı gibi şüphe ediyorsan gönder bundan yollayın de

Herrscher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arif DALGALI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek ihtimalle uyumlu olarak çalışacaktır. Neden takıp denemiyorsun?
Şuanda bilgisayar parçalarını yeni yeni topluyorum ve Anakart+Ekran kartım Kargo firmasında onları beklıyorum. Beklerkende 15 gün içerisindeki iade süreci geçmemesi için sormuştum..

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşlar bundan 2 hafta öncesinde RAM olarak XPG Spectrix D41 (Kırmızı Model) 2x8GB olarak almıştım. Bu haftada onu 32 GB'a yükseltmek için ucuz gördüğüm yerden Trendyol'dan aynısını aldım sandım fakat XPG Spectrix Tuf Gaming Alliance isimli Siyah modeli geldi. Bu ikisi birbirinden pek farklı durmuyor 3200 MHz CL16 ve ikisininde kodları PC4-25600 olarak geldi yani tıpa tıp aynı fakat sadece Tuf gaming Alliance kısmı birde siyah olarak geldi. Farklı RAM takınca bir sorun yaşar mıyım diye korkuyorum aslında.. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Alıntıyı görüntüle
Bence bir dene ayrıca kırmızı siyah ta sistem içinde çok güzel bir görünüm sağlayacaktır.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kesin bir şey söylemek zor, bazen tamamen aynı gözüken ramler bile içerisindeki çip farkları yüzünden uyuşmazlık yapabiliyor.
Ancak dediğim gibi yüksek ihtimalle sorunsuz olarak çalışacaktır.

En İyi Cevap
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,417
Üyeler
163,656
Son üye
cosmospurs
Top Bottom