Xpg spectrix d60g

Kadirokms

80+
Reaksiyon skoru
76
Beyler xpg spectrix d60g modelini satın aldım 690 küsür liraydı indirimden aldım ama hiçbir yerde göremiyorum bu modeli kötü bir model mi acaba biraz tereddütte kaldım. 2x8gb 3000mhz olanını aldım

Beyler xpg spectrix d60g modelini satın aldım 690 küsür liraydı indirimden aldım ama hiçbir yerde göremiyorum bu modeli kötü bir model mi acaba biraz tereddütte kaldım. 2x8gb 3000mhz olanını aldım
Gereksiz

Hayırlı olsun gayet güzele benziyor, umarım ışıklandırması da güzeldir.
Gayet uyguna almışsınız hatta açmayıp 1-2 sonra 750-800tl ye bile satabilirsiniz eğer istanbulda ikamet ediyorsanız

Hayırlı olsun gayet güzele benziyor, umarım ışıklandırması da güzeldir.
Gayet uyguna almışsınız hatta açmayıp 1-2 sonra 750-800tl ye bile satabilirsiniz eğer istanbulda ikamet ediyorsanız
Yok reis adanadayım. Öyle bir düşüncem yok ama sağolun. Bilgiler için de teşekkür ederim. Daha parçalarım tam olmadığı için deneyemedim ışıklarını ama gerçekten güzele benziyor.

Kanka ama sen RGB istiyorsan uygun fiyatlı ama ledler çalışınca sorun var mı bilmiyorum.
Bi tık rgb seviyorum farklı bir hava katıyor onun için bu tercihi yaptım ve pahalıya da almadım gibi. 3600mhz daha doğru bir seçim olacaktır ama aldık bir kere ama pişman değilim yani hoşuma gitti sadece piyasada çok önerilmediği için merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ama sen RGB istiyorsan uygun fiyatlı ama ledler çalışınca sorun var mı bilmiyorum.
Umarım bi sıkıntı olmaz 1 2 hafta sonra deneyecem bakalım

Bende D60G 3200 CL16 modeli var
3666 MHz CL18 overclock yaptım.
Performası pek iyi olmadığı için yakında satmayı düşünüyorum

Bi tık RGB seviyorum farklı bir hava katıyor onun için bu tercihi yaptım ve pahalıya da almadım gibi. 3600mhz daha doğru bir seçim olacaktır ama aldık bir kere ama pişman değilim yani hoşuma gitti sadece piyasada çok önerilmediği için merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım bi sıkıntı olmaz 1 2 hafta sonra deneyecem bakalım
Pişman olmana gerek yok ama sırf RGB diye alınmaz ama olsun kötü bir ram zaten değil ama dediğim gibi az daha koysan 3600 mhz 8x2 alınırdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri