Bende 1150TL ye aldım dün gaming genden.Alıntıyı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar XPG Summoner Cherry Mx Blue Switch Satın Aldım Kullanan Varsa Klavye Nasıl Memnunmusunuz Hangi Yazılımı Yüklemem Gerekiyor ?
Teşekkür ederim hocamdoğum günün kutlu olsun @Spinklesd
Hayırlı olsun hocamBende 1150TL ye aldım dün gaming genden.
1336TL değil 1159TL şuan en ucuz.(Dün 1159TL'ydi, ama şimdi 1300 olmuş.)Ben de alacaktım bundan. 3 gün önce göz koymuştum. 1060 1080 lira civarıydı. 3 gün içinde 1336 lira olmuş. Çok saçma. Videolardan izlediğim kadarıyla gayet kaliteli. Zaten Cherry MX var. Yazılım tarafı biraz sıkıntılı diye okudum. Yazılımının bazı versiyonlarında sıkıntı olabiliyormuş. Ona dikkat edersen sıkıntı olmaz.
Tasarım olarak malzeme kalitesi olarak benim çok hoşuma gitti inşallah pişman olmamBen de alacaktım bundan. 3 gün önce göz koymuştum. 1060 1080 lira civarıydı. 3 gün içinde 1336 lira olmuş. Çok saçma. Videolardan izlediğim kadarıyla gayet kaliteli. Zaten Cherry MX var. Yazılım tarafı biraz sıkıntılı diye okudum. Yazılımının bazı versiyonlarında sıkıntı olabiliyormuş. Ona dikkat edersen sıkıntı olmaz.
Hangi sitede hocam ben baktımda bulamadım1336TL değil 1159TL şuan en ucuz.
https://www.gaming.gen.tr/urun/60928/xpg-summoner-cherry-mx-blue-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/ Dün bunu ben 1159TL ye aldım bugün 1300TL olmuş şaka gibiTasarım olarak malzeme kalitesi olarak benim çok hoşuma gitti inşallah pişman olmam
Yazılım beni korkutuyor biraz bazı arkadaşların klavyesini bozmuş başıma böyle bir durum gelmez umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi sitede hocam ben baktımda bulamadım
Ben de alacaktım da içimden literatürdeki bütün küfürleri ediyorum şu an.https://www.gaming.gen.tr/urun/60928/xpg-summoner-cherry-mx-blue-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/ Dün bunu ben 1159TL ye aldım bugün 1300TL olmuş şaka gibi
Alacaksanız hocam n11 de iki tane stok görünüyor 1330₺ den ondan sonra bence fiyat yukarı çıkacak çünkü Hepsiburada ve n11 deki satıcı aynı satıcı ve n11 de iki stok kaldığı gözüküyor tahminimce fiyat artacak ama tabikide belli olmazBen de alacaktım da içimden literatürdeki bütün küfürleri ediyorum şu an.
Gaming Gen de 1300TL ve stok var.Alacaksanız hocam n11 de iki tane stok görünüyor 1330₺ den ondan sonra bence fiyat yukarı çıkacak çünkü Hepsiburada ve n11 deki satıcı aynı satıcı ve n11 de iki stok kaldığı gözüküyor tahminimce fiyat artacak ama tabikide belli olmaz
cherry mx zaten tartışılmaz 1-2 gün öncesinde 1096 tl ye görmüştüm 2 günde fiyatı gerçekten uçmuşAlıntıyı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar XPG Summoner Cherry Mx Blue Switch Satın Aldım Kullanan Varsa Klavye Nasıl Memnunmusunuz Hangi Yazılımı Yüklemem Gerekiyor ?