Neler Yeni

Çözüldü✓ XPG Summoner Cherry Mx Blue

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
1 Yıldır kullanıyorum daha iyi bi klavye alınabilir bence bu fiyata ben 850 tl ye almıştım bazen yazılımsal ışıkları patlayacak derece parlak yanıyor bide kol dayama yerinin kenarları plastikten yapılmış benimki paramparça oldu 2 haftada
IMG_20221213_201912.jpg

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Geldikten sonra inceleme yazar mısınız? Güncel hâli nasıl çok merak ediyorum. Hayır olsun 🖐🏻

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
cherry mx zaten tartışılmaz 1-2 gün öncesinde 1096 TL ye görmüştüm 2 günde fiyatı gerçekten uçmuş
hayırlı olsun
Teşekkür ederim 😌
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 Yıldır kullanıyorum daha iyi bi klavye alınabilir bence bu fiyata ben 850 TL ye almıştım bazen yazılımsal ışıkları patlayacak derece parlak yanıyor bide kol dayama yerinin kenarları plastikten yapılmış benimki paramparça oldu 2 haftadaAlıntıyı görüntüle
Çoğu kişide bu problem olmuş ama garanti yardımcı oluyormuş sanırsam

Bilek dayama yeri yumuşaklığı falan nasıl hocam rahat ettiriyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geldikten sonra inceleme yazar mısınız? Güncel hâli nasıl çok merak ediyorum. Hayır olsun 🖐🏻
Öncelikle teşekkür ederim hocam 😊 klavye geldikten sonra bir süre kullanıp inceleme yazarım 😌

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
evet bayağı yumuşak ama dediğim gibi bu tür sıkıntıları var ben şuan klavye alacak olsam Kesinlikle yarım klavye ve red switch tercih ederdim

Top Bottom