doqixd 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 310 Dahası Reaksiyon skoru 75 İsim Doğukan Mercan 12 Nisan 2024 #1 merhabalar monster pusat k3 pro vs xpg summoner cherry mx speed silver arasından hangisini tercih etmeliyim?
merhabalar monster pusat k3 pro vs xpg summoner cherry mx speed silver arasından hangisini tercih etmeliyim?
denixwastaken 80+ Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Derin Deniz 4 Temmuz 2024 #2 hala cevap bekliyor musun veya klavye aldın mı bilmiyorum ama cevap vereyim dedim. yaklaşık 3-4 aydır pusat k3 pro kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım açık ara en iyi klavye, hem rahat hem de mekanik olduğu için işimi de görüyor.
hala cevap bekliyor musun veya klavye aldın mı bilmiyorum ama cevap vereyim dedim. yaklaşık 3-4 aydır pusat k3 pro kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım açık ara en iyi klavye, hem rahat hem de mekanik olduğu için işimi de görüyor.
tkod 80+ Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 255 Dahası Reaksiyon skoru 66 İsim Ahmet Salih Göksu 4 Temmuz 2024 #3 doqixd yazmış: merhabalar monster pusat k3 pro vs xpg summoner cherry mx speed silver arasından hangisini tercih etmeliyim? Devamı için tıklayın... xpg summoner tavsiye etmiyorlar bende düşünüyordum almayı şikayetçi olan çok kişi var
doqixd yazmış: merhabalar monster pusat k3 pro vs xpg summoner cherry mx speed silver arasından hangisini tercih etmeliyim? Devamı için tıklayın... xpg summoner tavsiye etmiyorlar bende düşünüyordum almayı şikayetçi olan çok kişi var