- Konu Sahibi Konu Sahibi
O tip numpadsizler çok hoşuma gidiyor ya abartılır bir fark yok gibi aralarında sizce?asus un kinin yarısını kemirmişler gibi allah affetsin
O tip numpadsizler çok hoşuma gidiyor ya abartılır bir fark yok gibi aralarında sizce?asus un kinin yarısını kemirmişler gibi allah affetsin
Dostum TKL manyağı isen (Of her konudada kendimden bahsetmem yahu) Asus olanı almanı tavsiye ederimO tip numpadsizler çok hoşuma gidiyor ya abartılır bir fark yok gibi aralarında sizce?
Red dragon klavyelelere bak ozamanO tip numpadsizler çok hoşuma gidiyor ya abartılır bir fark yok gibi aralarında sizce?
redragon bu bütçede ne önerirsin türkçe olcakRed dragon klavyelelere bak ozaman
Bakmam lazım bir dakikaredragon bu bütçede ne önerirsin türkçe olcak
Hocam bence asus fiyatına göre çok pahalıya kaçıyor çünkü klavyenin çeyreği yok zaten artı birde özellik konusunda xpg nin çok gerisinde kalıyor sırf markaya para veriyorsun diyebilirimBi türlü karar veremiyorum ki ya o klavye 1kdan indi de ne kadar doğru bilmiyorum TKL olması ayrıca çok hoşuma gidiyor sağolun destekleriniz için.
Öneriniz nerde hocam @Tost Kayaoğlu
abartılır bir fark göremedim ikisinin de yazılımı var fakat xpgde sadece bilek desteği artısı ve usb çoklayıcı var asusun 1 tane incelemesini buldum internette.Hocam bence asus fiyatına göre çok pahalıya kaçıyor çünkü klavyenin çeyreği yok zaten artı birde özellik konusunda xpg nin çok gerisinde kalıyor sırf markaya para veriyorsun diyebilirim
görüntü sizin için EN önemli şey ise tkl alın kesinlikle xpg ye göre çok daha şık gözüküyor
ama özellik bakımından xpg kat kat daha iyi şimdi bilek desteği sıradan bir bilek desteği değil yumuşak birr bilek desteği ve eğer o tarz bir bilek desteği kullanırsanız bir daha vaz geçemezsiniz emin olun
yani kısaca diyorum ki bence ön yargılarınızı yıkın ve xpg alın kendisi özellikleriyle sizi hayran bırakıcaktır