Neler Yeni

XPG Summoner mı Asus ROG Strix Scope TKL mi?

sws9912

80+ Silver

sws9912

80+ Silver
Bi türlü karar veremiyorum ki ya o klavye 1kdan indi de ne kadar doğru bilmiyorum TKL olması ayrıca çok hoşuma gidiyor sağolun destekleriniz için.

Öneriniz nerde hocam :D @Tost Kayaoğlu

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bi türlü karar veremiyorum ki ya o klavye 1kdan indi de ne kadar doğru bilmiyorum TKL olması ayrıca çok hoşuma gidiyor sağolun destekleriniz için.

Öneriniz nerde hocam :D @Tost Kayaoğlu
Hocam bence asus fiyatına göre çok pahalıya kaçıyor çünkü klavyenin çeyreği yok zaten artı birde özellik konusunda xpg nin çok gerisinde kalıyor sırf markaya para veriyorsun diyebilirim
görüntü sizin için EN önemli şey ise tkl alın kesinlikle xpg ye göre çok daha şık gözüküyor
ama özellik bakımından xpg kat kat daha iyi şimdi bilek desteği sıradan bir bilek desteği değil yumuşak birr bilek desteği ve eğer o tarz bir bilek desteği kullanırsanız bir daha vaz geçemezsiniz emin olun
yani kısaca diyorum ki bence ön yargılarınızı yıkın ve xpg alın kendisi özellikleriyle sizi hayran bırakıcaktır

sws9912

80+ Silver
Hocam bence asus fiyatına göre çok pahalıya kaçıyor çünkü klavyenin çeyreği yok zaten artı birde özellik konusunda xpg nin çok gerisinde kalıyor sırf markaya para veriyorsun diyebilirim
görüntü sizin için EN önemli şey ise tkl alın kesinlikle xpg ye göre çok daha şık gözüküyor
ama özellik bakımından xpg kat kat daha iyi şimdi bilek desteği sıradan bir bilek desteği değil yumuşak birr bilek desteği ve eğer o tarz bir bilek desteği kullanırsanız bir daha vaz geçemezsiniz emin olun
yani kısaca diyorum ki bence ön yargılarınızı yıkın ve xpg alın kendisi özellikleriyle sizi hayran bırakıcaktır
abartılır bir fark göremedim ikisinin de yazılımı var fakat xpgde sadece bilek desteği artısı ve usb çoklayıcı var asusun 1 tane incelemesini buldum internette.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
XPG BENCE

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Asus ROG.Neden dersen takım tutmak nasıl bir aşk ise bu da böyle bir şey işte... :love: :ROFLMAO:

sws9912

80+ Silver
Hocam herkes xpg diyor fakat asusa karar verdim sadece 1 inceleme buldum o da küçük bir çocuğun incelemesi fakat detaylıca anlatmış çok hoşuma gitti klavye dediğim gibi bilek desteği pek umrumda olmadığı için macroda önemli değil fakat yorumlarınız için teşekkür ederim

Top Bottom