Xpg battlecruiser çok opsiyonel nerdeyse herşeyi yapabiliyorsun bende bu iki kasa arasında kalmıştım ve xpg de memnunum şuanXpg battlecruiser mi cooler master td500 mü?
Xpg battlecruiser ve xpg invader arasındaki farklar nelerdir?
Başka bu bütçelerde bir kasa öneriniz var mı ? 500-1100
Bu arada invader le dağlar kadar fark var en başta hava silkilasyonuXpg battlecruiser mi cooler master td500 mü?
TD500 mesh hava akışı daha iyi. P400A RGB de olabilir.Xpg battlecruiser mi cooler master td500 mü?
Hocam xpg nin hava akisida çok iyi hatta bir td500 vs xpg konusunda Abdullah abi xpg daha iyi diyorXpg seçmenizdeki amaç neydi td 500 çok öneriliyor gerek marka gerek tasarım gerekse mesh olmasından dolayı ? Xpg nin tasarımı hariç ne gibi avantajları var
Linki bulabilirseniz atar mısınız lütfen ?Hocam xpg nin hava akisida çok iyi hatta bir td500 vs xpg konusunda Abdullah abi xpg daha iyi diyor
Benim gibi ısı değerleri seni çıldırtıyorsa Xpg nin o kasası yerine TD500 almalısınXpg battlecruiser mi cooler master td500 mü?
Bu konuda yanlışın olabilir mantık olarak bakıldığında birinin kasanın önü kapalı yanlarda parmak kadar açıklık var diğer full meshHocam xpg nin hava akisida çok iyi hatta bir td500 vs xpg konusunda Abdullah abi xpg daha iyi diyor
Mesh olanın daha iyi olacağını düşündüğüm için videoyu merak ettim.Benim gibi ısı değerleri seni çıldırtıyorsa Xpg nin o kasası yerine TD500 almalısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu konuda yanlışın olabilir mantık olarak bakıldığında birinin kasanın önü kapalı yanlarda parmak kadar açıklık var diğer full mesh
Bende görünüşe önem veren biriyim ve gittim Coolermaster MB511 ARGB modelini aldım TD500 ile benzer kasalar ısı değerleri emin ol daha iyi olur önü kapalı kasa iyi 5-10 derece fark olabiliyor.Mesh olanın daha iyi olacağını düşündüğüm için videoyu merak ettim.
Ne kadar az sıcaklık o kadar iyi mantığı ile giden biriyim verdiğim parayı sonuna kadar hak etmeli mesh olup tasarımdan da ödün vermeyen bir kasa td500 zaten emir3162'nin açtığı konuda kasayı gördüm sizler ile birlikte kıyaslayıp karar vermek istedim.
Anlıyamadım kapalı kasalarda 5-10 derece fark olması küçümsenecek bir şey değil. Attığınız modele bir bakayım fakat en iyi hava akışı hangisi ise tasarımın yanında onu tercih etmek isterimBende görünüşe önem veren biriyim ve gittim Coolermaster MB511 ARGB modelini aldım TD500 ile benzer kasalar ısı değerleri emin ol daha iyi olur önü kapalı kasa iyi 5-10 derece fark olabiliyor.